www.OmegaCor.info
 

 
Energetsko-informacioni pogled na svet
 

 

011/311-53-64   |   Pozovite nas za više informacija

Početak

Bio-energo-čip

Zaper aparati

Akupresura

Radiestezijski pribor

Prodavnica

 

 

 

ALTERNATIVNI CENTAR

OMEGA

Bulevar Mihaila Pupina 10ž, vp 59

Beograd

011 311 53 64

064 549 68 65

e-mail: omega@omegacor.info

 
Koloidno srebro
 

 

Cena sa PDV-om: 11.500 dinara

 

 

 

 

 

 

 

 

Dr Silver UNIVERSAL

Aparat na baterije za pravljenje srebrne vode u kućnim uslovima, sa elektronskom kontrolom visokog kvaliteta. Specijalna konstrukcija omogućava da se srebrna elektroda zameni posle kompletnog iscrpljivanja. Ugrađeni programi za elektronsku kontrolu omogućavaju vam da odaberete koncentraciju srebrnih jona po želji, bez obavaze da se prati vreme obade. Dr Silver UNIVERSAL može da napravi više od 60 000 litara srebrne vode.

Da bi se postigao maksimalni kvalitet rada aparata Dr Silver UNIVERSAL, preporučuje se korišćenje prečišćene vode (filtrirana ili voda sa niskim stepenom mineralizacije). Upotreba vode iz česme ili mineralne vode značajno smanjuju efikasnost srebrnih jona.

 

 

Četkica za zube sa nano srebrom

Jedinstven U oblik četkice čisti zubni kamenac. Po najnovijoj tehnologiji, u duga vlakna četkice dodaje se nano srebro koje sprečava razmnožavanje bakterija u ustima i osvežava dah.

 

Cena sa PDV-om: 700 dinara

 

Dr Silver pasta za zube

Inovativna pasta za zube bez fluora, sa jonima srebra, aloe verom i himalajskom solju. Aloe Vera deluje protiv upale, ima regenerativno i osvežavajuće dejstvo na desni, grlo i sluzokožu usne duplje. Strebrni joni deluju antibakterijski, eliminišu loš zadah i deluju na profilaktiku zubnog kamenca. Himalajska so čuva usnu duplju od rana, čini zube zdravijim, štiti desni od upala, remineralizuje zubnu gleđ, štiti od karijesa i daje belinu zubima.

Cena sa PDV-om: 490 dinara

     
                   
     
           
                   
   
 
 

e-mail: omega@omegacor.info