www.OmegaCor.info
 

 
Energetsko-informacioni pogled na svet
 

 

011/311-53-64   |   Pozovite nas za više informacija

Početak

Bio-energo-čip

Zaper aparati

Akupresura

Radiestezijski pribor

Prodavnica

 

 

 

ALTERNATIVNI CENTAR

OMEGA

Bulevar Mihaila Pupina 10ž, vp 59

Beograd

011 311 53 64

064 549 68 65

e-mail: omega@omegacor.info

 

 

 

OSNOVI RADIESTEZIJE

Knjiga namenjena svima koji žele da se bave radiestezijom i primenjuju je u svakodnevnom životu. Radiestezija za početnike, praktična primena, rukovanje instrumentima. Štetna zračenja. Odabir zdravih mesta za stanovanje i rad, određivanje pravilne ishrane, odabir terapija, određivanje profesionalne orijentacije, pronalaženje vode, rude, izgubljenih stvari.

Autor: Branko Kopanoski

Mek povez

120 strana

Cena sa PDV-om: 490 dinara

 

 

PROČIŠĆAVANJE ČAKRI

Autorka knjige vas vodi kroz vizualizacije i meditacije. Naučićete kako da pročistite svoje energetske centre, što će aktivirati urođenu moć isceljivanja i psihičke sposobnosti koje su skrivene u vama.

Autor: Dorin Virtju

Mek povez

100 strana

Cena sa PDV-om: 450 dinara

 

 
 

ALKALNO-KISELA RAVNOTEŽA U ISHRANI

Većina ljudi u organizam unosi visoko prerađenu hranu koja zakiseljava telo. Rezultat toga su brojni zdravstveni problemi u rasponu od manjih kožnih iritacija, hroničnog umora, bola u leđima i depresije, do artritisa, čireva i osteoropoze. Da bismo uživali u optimalnom zdravlju, telsu potrebne balansirane količine alkalnih i kiselih supstanci. U ovom priručniku naturopat i ekspert za detoksikaciju Kristofer Vejsi pokazuje kako jednostavna promena u načinu ishrane, za vraćanje kiselo-baznog balansa, može rezultirati ogromnim zdravstvenim poboljšanjima.

Autor: Kristofer Vejsi

Mek povez

198 strana

Cena sa PDV-om: 690 dinara

 

LEČENJE TAHJONIMA

Od Tesle do nove paradigme holistickog isceljenja. Univerzum neprestano otkriva svoje misterije: ova knjiga razotkriva nove i uzbudljive paradigme lecenja koje mogu promeniti svet. Ona objasnjava tahjonsku-tahionsku energiju i otkriva suptilno kretanje duha, kundalinija, zdravlja - fiziku i biologiju.

Autori: Dejvid Vagner i Gabriel Kazins

Mek povez

172 strane

Cena sa PDV-om: 680 dinara

 

STAZA SRCA

"Kada je srce mirno, Nebo i Zemlja su u jedinstvu, vitalna životna energija i krv su zdravi i slobodno se kreću kroz telo." Ova stara i mudra univerzalna izreka ukazuje na osnov isceljivanja korena života - jer slaba i blokirana životna energija, toksična krv i nedostatak kiseonika u telu predstavljaju glavne uzroke svih problema, poremećaja i bezbrojnih simptoma hroničnih i kancerogenih oboljenja. Nova knjiga Marija Topolšeka uči kako da kroz razvijanje unutrašnjeg znanja i spoznaju samog sebe živite kroz Stazu Srca i uživate u darovima Neba i Zemlje. Živeti kroz Stazu Srca ispunjava slaba, usamljena i ranjiva mesta u ljudskom srcu, stvara mogućnost da se mržnja transformiše u ljubav, nesreća u sreću, tuga u radost, haos i agresivnost i red i mir, bolest u zdravlje, nesavršenost u savršenost, nejedinstvo i razdvojenost u jedno!

Autor: Mario Topolšek

Mek povez

178 strana

Cena sa PDV-om: 1.300 dinara

 

 

ISTOČNJAČKA MASAŽA

Dr Kacusuke Serizava, autor knge CUBO, u ovoj knjizi čitaocima razumljivim jezikom približava tradicionalnu japansku "ama" masažu. Autor objašnjava tehnike masaže i njenu primenljivost kod čitavog dijapazona zdravstvenih problema: glavobolje, facijalnih problema, vrtoglavice, prehlade, astme, umora, nesanice, tromosti, zatvora... Jedan od aspekata ove tehnike jeste i kozmetička masaža za uklanjanje bora, ulepšavanje kože, protiv bubuljica, akni...

Autor: Kacusuke Serizava

Meki povez

116 strana

Cena sa PDV-om: 600 dinara

 

 

SKRIVENE TAJNE ENERGIJE - celoviti program isceljivanja i postizanja blagostanja

U knjizi Skrivene tajne energije Ala Svirinskaja, svetski priznata isceliteljka poreklom iz Rusije otkriva široj javnosti malo poznata znanja i mudrost drevnih ruskih iscelitelja i predstavlja svoj koordinisani pristup fizičkim, emocionalnim, mentalnim i duhovnim oblastima svakodnevnog životnog iskustva. Prateći njen lako razumljivi program korak po korak, preokrenućete svoj život i postati sopstveni iscelitelj. U ovoj knjizi ćete pronaći savete i tehnike od neprocenjivog značaja, uključujući duboke, ali jednostavne programe detoksikacije, u kojima se koriste sredstva i sastojci koji su nam svima nadohvat ruke, tehnike zaštite koje će vam pomoći tokom vaših svakodnevnih emocionalnih razmena s drugim ljudima i jednostavne meditacije za postizanje i održavanje osećaja sreće i spokoja.

 

Autor: Ala Svirinskaja

Mek povez

304 strane

Cena sa PDV-om: 900 dinara

 

 

TERAPIJA MAGNETIMA

 

Terapija magnetima je prirodno, brzo, jeftino i potpuno bezopasno rešenje za bolje fizičko i emotivno zdravlje. Stari narodi su poznavali blagotvorno dejstvo magneta i koristili ih kako bi produžili životni vek i očuvali mladost i zdravlje. Sada je pravo vreme da se ova drevna terapija primeni uz potpuno nov pristup.

Autor: Piter Rouz

Mek povez

150 strana

Cena sa PDV-om: 680 dinara

 

 

 

UMETNOST IZUZETNE BRIGE O SEBI

Šeril Ričardson nudi 12 strategija za promenu života, malo-pomalo. Svako poglavlje vas izaziva da promenite nešto u svom ponašanju ili bilo kakvu okolnost koja vas unazađuje i uči kako da: - shvatite stvarni uticaj okoline; - prihvatite razočaranja u svim oblastima kada do njih dođe; - pronađete prirodni ritam i zajašete talase života; - otkrijete svoje strasti i snagu kako biste izvukli ono najbolje od života. Pomoću ispravnog, umerenog saveta, efikasnih vežbi i sredstava za svaki naredni korak, ovaj praktični priručnik za srce i um pokazaće vam da promenom mentalnog sklopa možete radikalno da promenite život.

Autor: Šeril Ričardson

Mek povez

168 strana

Cena sa PDV-om: 700 dinara

 

 

POSTANITE SOPSTVENI ŠAMAN

Iako to možda ne shvatate, svako od nas je roženi iscelitelj! U ovoj izuzetno informativnoj knjizi vrhunske isceliteljke Debore King upoznaćete se sa konceptima i tehnikama isceljivanja kako sa Istoka, tako i sa Zapada, počevši od najstarijih zabeleženih isceliteljskih praksi od pre oko 5.000 godina, pa do autorkinog sopstvenog moćnog i inovativnog pristupa isceljivanju. Otkrićete kako da se zaštitite od psihičkih napada i kako da se oslobodite svojih ograničavajućih uverenja. Spoznaja sebe koja dovodi do ovladavanja sobom predstavlja suštinu naše najvažnije životne potrage i pustolovinu na koju svi krećemo tokom svog života.

Autor: Debora King

Mek povez

192 strane

Cena sa PDV-om: 800 dinara

 

 

 

MOĆ UMA - tajna mentalne magije - kurs od 7 lekcija

Postoji univerzalni dinamički princip života: prožima sav prostor, nalazi se u svim stvarima, manifestuje se u beskonačnom broju varijacija oblika, života i energije ili sile. Suštinska unutrašnja priroda tog univerzalnog principa je UM! Energija ili sila tog principa ne mari za osobe. Njene usluge dostupne su svima i ona funkcioniše u zavisnosti od toga da li je učinjen odgovarajući napor bez obzira na to ko ga je učinio. Ali odgovarajući napor je obavezan, bilo da je učinjen svesno ili nesvesno, jer će u protivnom izostati dejstvo silâ.

Autor: Viljem Voker Atkinson

Mek povez

216 strana

Cena sa PDV-om: 750 dinara

 

 

DO USPEHA BEZ IZGOVORA - kako promeniti način razmišljanja koji nas sputava čitavog života

 

Dr Vejn V. Dajer otkriva kako da promenite obrasce razmišljanja koji su Vas sputavali da dosegnete najviše visine uspeha, sreće i zdravlja. Rečenice poput ovih: Isuviše sam zauzet i umoran... Ne mogu sebi da priuštim ono što zaista želim... Oduvek sam ovakav... možda zvuče kao istina, ali to su zapravo samo izgovori. Menjanje uvreženih obrazaca razmišljanja svodi se na odbacivanje onih već istrošenih izgovora i iskrenog sagledavanje sopstvenih uverenja iz novog ugla. U ovom revolucionarnom delu, Dajer daje pregled onih pomagala koja svako od nas koristi, svesno ili nesvesno, i objašnjava na koji način možemo da ih se otarasimo jednom i zauvek.

Autor: Dr Vejn Dajer

Mek povez

264 strane

Cena sa PDV-om: 800 dinara

 

 

E NA KVADRAT

Ovo je laboratorijski priručnik sastavljen od jednostavnih eksperimenata koji dokazuju da je stvarnost promenljiva, da svest kuje materiju i da vi umom oblikujete stvarnost. Za izvođenje ovih devet eksperimenata nije potreban novac i iziskuje sasvim malo vremena, a pokazuje da su duhovni principi pouzdani kao i sila teže i dosledni poput Njutnovih zakona kretanja. "E na kvadrat" ne traži od vas da slepo verujete u ono što u ovoj knjizi piše, već vas poziva da dokažete sledeće principe: -Postoji nevidljiva energetska sila ili polje beskonačnih mogućnosti. -Sudarate se sa poljem i izvlačite iz njega u zavisnosti od svojih uverenja i očekivanja. -Vaša veza sa poljem obezbeđuje precizno i neograničeno vođenje. -Univerzum je neograničen, bujan i neobično predusretljiv.

Autor: Pem Graut

Mek povez

264 strane

Cena sa PDV-om: 800 dinara

 

 

DAR PROMENE

Knjiga govori o svakodnevnim brigama koje miniraju radost i ispunjenje. Dr Robert Holden piše u formi kratkih eseja nudeći mešavinu inspirativnih principa i dokazanih metoda koje će vam pomoći da uklonite blokade, da se oslobodite straha, da dignete ruke od borbe, da transformišete veze i da prigrlite novu kreativnost i životnu radost. Neke od ključnih tema su: Vi, zapravo, tražite sebe! - Promena nastaje kad oprostite! - Ljubav je vaša prava moć - Oproštaj vam daje krila - Čuvajte se čekanja - Most će se pojaviti kad zakoračite ...

Autor: Dr Robert Holden

Mek povez

192 strane

Cena sa PDV-om: 800 dinara

 

 

 

 

10 TAJNI ZA POSTIZANJE USPEHA I UNITRAŠNJEG MIRA

Ako bi bilo potrebno da znate svega 10 stvari da biste imali srećan i ispunjen život, sve bi moglo da bude mnogo jednostavnije. Stvari zapravo stoje ovako - sve zaista može da bude tako lako! Na osnovu iskustva i znanja iz svog bogatog života, Vejn Dajer nam ukazuje na 10 ključnih istina, koje će otvoriti vaš um i otkriti vam potpuno nove poglede na svet.

Autor: Dr Vejn Dajer

Mek povez

132 strane

Cena sa PDV-om: 450 dinara

 

 

KAKO UMOM IZLEČITI TELO

Godinama nam je postojanje placebo efekta ukazivalo na to da ono u šta verujemo može da utiče na tok niza bolesti, uključujući astmu, polensku groznicu, različite infekcije, bol, Parkinsonovu bolest, depresiju, srčani zastoj, anginu pektoris, nivo holesterola, krvni pritisak, artritis, sindrom hroničnog umora, sportske rezultate, gubitak težine, čir na želucu i nesanicu, pa čak i da može da utiče na nivo hormona imunog sistema i hormona rasta. Neka novija istraživanja pokazala su da kad neka osoba uzme placebo verujući da se radi o leku, na osnovu tog njenog uverenja u mozgu dolazi do promena na hemijskom nivou. Danas sa potpunom izvesnošću mož`emo da kažemo da naše misli, emocije i uverenja nisu samo subjektivne ideje koje postoje u našem umu, već da izazivaju realne hemijske i fizičke promene kako u mozgu tako i u celom telu...

Autor: Dejvid Hamilton

Mek povez

300 strana

Cena sa PDV-om: 800 dinara

 

KREATIVNA VIZUELIZACIJA ZA POČETNIKE

Jednostavne tehnike pomoću kojih ćete ostvariti svoje snove Vi posedujete sposobnost da vizualizujete uspeh i ispunite svaku svoju nadu i svaki svoj san. Kao prirodni potencijal ljudske misli, kreativna vizuelizacija pomaže milionima ljudi da ostvare svoje ciljeve. Kreativna vizualizacija će vas osposobiti da napravite pozitivne, trajne promene u sopstvenom životu. Ričard Vebster predstavlja efikasan sistem kojim ćete ostvariti svoje snove, uključujući i metode pomoću kojih ćete savladati prepreke na tom putu. Isprobajte mnoštvo jednostavnih postupaka i lako izvodljivih tehnika koje će vam omogu?iti da: poboljšate svoje zdravlje, izgradite plodonosne međuodnose, unapredite svoju karijeru i zaradite više novca, razbuktate svoju kreativnost, negujete i obnovite svoju dušu.

Autor: Ričard Vebster

Mek povez

184 strane

Cena sa PDV-om: nema na lageru

 

 

REIKI ZA POČETNIKE

Prirodan ali moćan metod da iscelite sebe i druge! Nađite najbolju praktičnu primenu reikija dok istražujete njegovu duhovnu suštinu. Poboljšajte zdravlje i unapredite veze s ljudima, iscelite sebe i druge fizički, mentalno i emocionalno, razvijte saosećanje i mudrost, oiscelite biljke i životinje, rešite probleme u poslovnim i li?čnim odnosima, dopunite druge terapije i poboljšajte njihovo delovanje, delujte isceliteljskom energijom u svom okruženju...

Autor: Dejvid Venels

Mek povez

200strana

Cena sa PDV-om: 700 dinara

 

 

ČAKRE ZA POČETNIKE

Vodič za uspostavljanje ravnoteže energije čakri

Možda mislite da su drugi ljudi ili nasumični događaji odgovorni za teške situacije i emocije koje doživljavate. Ova knjiga će vas ubediti da unutrašnju neravnotežu ne izazivaju situacije u spoljašnjem svetu, već vaša neuravnoteženost stvara situacije koje ometaju osećanje dobrobiti i mira. Knjiga objašnjava kako da usaglasite svoju energiju na mnogim nivoima i postignete ravnotežu iznutra. Praktične vežbe, meditacije i moćne tehnike za rad sa protokom energije pomoći će vam da prevaziđete neravnoteže koje blokiraju vaše duhovno napredovanje.

Autor: Dejvid Pond

Mek povez

204 strana

Cena sa PDV-om: 700 dinara

 

ČITANJE AURE ZA POČETNIKE

Otkrijte snagu svoje aure! Aura je fizička manifestacija vaše duše. Uz ovaj jasan i postupan priručnik naučićete kako da vidite i protumačite neverovatnu energiju koja zrači iz vas i iz ljudi oko vas brže i lakše nego ikad ranije. Naučite da osetite vibracije aure, vidite njene boje i protumačite njihovo značenje. Kad ovladate tehnikama tumačenja aure, moći ćete da uživate u boljem zdravlju i ojačate veze s ljudima, u svoju auru ugradite buduće želje, o stimulišete svoje čakre bojama, kristalima i muzikom.

Autor: Ričard Vebster

Mek povez

232 strana

Cena sa PDV-om: 700 dinara

 

 

RUKE KOJE LEČE

- vodič kroz lečenje bioenergijom

Knjiga Barbare En Brenan uživanje je za osobu širokih pogleda koja je voljna da ih proširi van domašaja "realnog" u našem svakodnevnom razumevanju. Knjiga u prvom delu sadrži opis iskustava u lečenju i istoriju naučnih istraživanja oblasti ljudske bioenergije i aure. Drugi deo knjige određuje uzroke bolesti koji su bazirani na metafizičkim konceptima a potom povezani sa poremećajima energije u auri. Knjiga je klasika među priručnicima za lečenje bioenergijom.

Autor: Barbara En Brenan

Mek povez

278 strana

Cena: 1.800 dinara

 

IZRANJANJE SVETLOSTI - put ličnog isceljenja

Predstavljajući fascinantan domet istraživanja, od nove paradigme isceljivanja zasnovane na holografskoj nauci do pronicanja u "hara-nivo" i "središnju zvezdu", Izranjanje svetlosti otkriva najnovija dostignuća isceliteljske prakse našeg vremena. Otkrićete: Kako svako od nas može da probudi svoju urođenu moć da isceljuje sebe i druge, Kompletan vodič za pacijente o radu s isceliteljem: na koji način se tehnika i ciljevi iscelitelja razlikuju od tehnike i ciljeva lekara ili terapeuta, i na koji način ostvariti njihovu najbolju saradnju, u cilju lakšeg izlečenja, Sedam nivoa procesa isceljenja: kako da ispunite svoje potrebe na svakom od tih nivoa, plus detaljna uputstva za stvaranje vašeg sopstvenog plana isceljenja o Nove i iznenađujuće informacije o energetskim interakcijama u uzajamnim odnosima i kako da se kroz stare, negativne obrasce probijemo do novih, pozitivnih ugovora sa bliskim osobama, Presudnu povezanost koja postoji između isceljivanja, kreativnosti i transcendentnosti ...

Autor: Barbara En Brenan

Mek povez

336 strana

Cena: 2.000 dinara

 

RADOST ŽIVLJENJA

- otkrivanje tajne i nauke o sreći

Autor ove knjige je tibetanski u?itelj budizma koji kombinuje drevnu mudrost sa najnovijim otkri?ima u zapadnoj medicini kako bi otkrio na koji na?in možete živeti zdravijim,sre?nijim životom ...

Autor: Jongi Mingjur Rinpoš

Mek povez

255 strana

Cena sa PDV-om: 850 dinara

 

 

SVESNO LEČENJE - vizualizacije koje će vam ojačati imunološki sistem

SVESNO LEČENJE je zasnovano na novim medicinskim istraživanjima i na izuzetnom uspehu u obuci bolesnih ljudi kako da aktiviraju i uravnoteže sopstveni imuni sistem.Autori nude 12 mentalnih metoda koje omogućavaju bolesnima da pomogne sebi, kroz program korak-po-korak za nadopunu lekarske nege. Neke od metoda su uravnoteženje disanja, negovanje emocija, usmeravanje svesti i energije na delove tela, ishrana za oporavak, duhovna vizualizacija.

Autor: Džon Selbi,Manfred fon Luman

Mek povez

200 strane

Cena: 750 dinara

 

 

BIO-ENERGO-ČIP

- novi pogled na nastanak i lečenje bolesti-

 

Svet oko nas može biti blagotvoran, ali može biti i izuzetno opasan po naše zdravlje. Razna zračenja dopiru iz tla po kojem hodamo, emituju ih električni uređaji koje svakodnevno koristimo, a smrtonosne vibracije ponekad stižu i iz kosmosa. Ovo je najfantastičnija knjiga koju ste ikada pročitali. U njoj ćete naći odgovore na pitanja kako se najefikasnije zaštiti od pogubnih uticaja. Ovo je, takođe, jedna od retkih knjiga koje pišu o alternativnoj medicini i radiesteziji bez mistifikacije - sa stanovišta čiste nauke. U knjizi je opisan istorijat pronalaska Bio-energo-čipa, izuzetno efikasnog neutralizatora štetnih zračenja. Takođe, objašnjen je način na koji ovaj specifičan uređaj deluje, a navedeni su i mnogobrojni primeri iz prakse.

Autor: Aleksej Tihonov

Meki povez

125 strana

Cena sa PDV-om: 450 dinara

 

 

 

LEK ZA SVE VRSTE KANCERA

(The Cure for All Cancers)

Istraživanje pokazuje da postoji jedan jedini uzročnik svih vrsta kancera. Pročitajte istorije bolesti preko 100 izlečenih ljudi kojima su dijagnostifikovani razni oblici kancera. Uputstva metodom korak po korak. Zapanjujuća nova teorija na kojoj se zasniva izlečenje. Prva knjiga dr Hulde Reger Klark, poznate biofitičarke i fiziologa u kojoj ona otkriva uzročnike kancera, nudi savete za izlečenje i opisuje svoje rezultate i metode.

 

Autor: Dr Hulda Reger Klark

Mek povez

642 strana

Cena sa PDV-om: 1.200 dinara

 

 

LEK ZA SVE VRSTE UZNAPREDOVALIH KANCERA

(The Cure for All Advanced Cancers)

Druga knjiga dr Hulde Klark objašnjava da kancer može biti izlečen. Ne samo rani stadijumi, već i uznapredovali. Mi nismo navikli da razmišljamo o leku. Mi razmišljamo o remisiji kao jedinoj mogućnosti. Ova knjiga ipak ne govori o remisiji, ona govori o leku. Uzrok pojave maligniteta je objašnjen u prethodnoj knjizi. Otklanjanjem malignosti tumori ostaju onakvi kakvi su bili pre razvoja malignosti. Zbog toga je fokus ispitivanja dr Klark postalo upravo otklanjanje ovakvih tumora. U knjizi je opisan dvadesetjednodevni program lečenja, sa procentom uspešnosti kod uznapredovalih kancera od 95%. Takođe su dati i dokazi o smanjenju i nestanku tumora.

Autor: Dr Hulda Reger Klark

Mek povez

655 strana

Cena sa PDV-om: 1.200 dinara

 

 

LEK I PREVENCIJA ZA SVE VRSTE KANCERA

(The Cure and Prevetion for All Cancers)

 

Poslednja knjiga dr Hulde Klark prevedena na srpski jezik, u kojoj je opisano korišćenje Sinhrometar rezonance. Sve o kanceru izazvanom parazitom povezanim sa našim DNK regulatorom rasta, alkalizatorom (metilen plavo). Ova boja dospeva u vodu iz filtera i izbeljivača korišćenih za sanaciju vode. To pokreće vezu sa drugim dobro poznatim kancerogenima istvara se kancerogeni kompleks. Naučite kako da izbegnete taj kancerogeni kompleks koristeći bilje, elektricitet i druge nisko-tehnološke metode da bi izlečili ovu, za većinu nas strahovitu bolest.

 

Autor: Dr Hulda Reger Klark

Mek povez

738 strana

Cena sa PDV-om: 1.500 dinara

 

 

OSNOVE METAFIZIČKIH NAČINA ISCELJIVANJA

Ovo je vodič kroz osnove meditacije, vizualizacije, kundalini energije, čakri i aura. Naučićete da koristite duhovne vodiče, anđele, isceliteljske kristale, metode lečenja rukama.

Autor: Dajen Stajn

Mek povez

300 strana

Cena sa PDV-om: 930 dinara

 

SAMOKONTROLA KROZ SVESNU AUTOSUGESTIJU

Prvobitno objavljena 1922, ova knjiga uzburkala je kako naučne, tako i religijske zajednice. Tvrdnje Emila Kuea da ponavljanje izvesnih rečenica, ili mantri, može pozitivno uticati na zdravlje i sreću pojedinca dovele su u pitanje postojeće oslanjanje na hemikalije i sveštenstvo. Međutim, te teorije, koje su iznete jednostavno i detaljno u njegovom radu, bile su utemeljene na njegovim ličnim iskustvima sa pacijentima, uključujući i pouzdane metode kao što su terapija uslovljavanja i placebo efekat.

Autor: Emil Kue

Meki povez

132 strane

Cena sa PDV-om: 400 dinara

 

 

GLADOVANJE

Medicina koja se bavi telom nas ne oslobađa oboljenja čiji se stvarni uzrok ne nalazi u našem fizičkom telu, već u spoljašnim manifestacijama (svesti). Gladovanje se pokazalo kao pogodno sredstvo pomoću kojega možemo samostalno da upravljamo patologijom svesti i njenim posledicama u fizičkom telu. Ako želimo da se izlečimo od svih oboljenja potrebno je da se menjamo kao ličnosti.

Autor: Genadij Petrovič Malahov

Mek povez

258 strana

Cena sa PDV-om: 760 dinara

 

 

USPOSTAVITE RAVNOTEŽU

U ovom inspirativnom delu, najprodavaniji autor i predavač Dr Vejn V. Dajer pokazuje vam kako da povratite ravnotežu u svom životu nudeći vam 9 principa uz pomoć kojih ćete dovesti u red svoje misli da biste mogli da budete u kontaktu sa svojim najvećim željama. Zamislite skalu vage čiji se jedan kraj spustio do zemlje, a drugi - na kome se nalazi predmet vaše želje - kako je prkosno podignut. Ova skala predstavlja meru vaših misli. Da biste povratili ravnotežu koja je karakteristična za sve u našem univerzumu, moraćete da usvojite velike misli da bi se poklopile sa vašim željama.

Autori: Dr Vejn Dajer

Mek povez

118 strana

Cena sa PDV-om: 400 dinara

 

 

CUBO

vitalne tačke u istočnjačkoj medicini

Istočnjačka medicina veruje da se organska oboljenja reflektuju na površini određenih delova tela (ova mesta se nazivaju cubo, ili vitalne tačke) i obrnuto - da pritisak, ili druga vrsta lečenja, na ovim mestima može ne samo otkloniti patološke simptome, već i u potpunosti unaprediti fizičko stanje organizma. U knjizi, japanski doktor Kacusuke Serizava, na vrlo jasan i jednostavan način objašnjava način stimulisanja brojnih vitalnih tačaka pri pojavi mnogih simptoma i bolesti.

Autor: Kacusuke Serizava

Meki povez

278 strana

Cena sa PDV-om: 1.000 dinara

 

 

 

 

 

 

 

   
 
 

e-mail: omega@omegacor.info