www.OmegaCor.info
 

 
Energetsko-informacioni pogled na svet
 

 

011/311-53-64   |   Pozovite nas za više informacija

Početak

Bio-energo-čip

Zaper aparati

Akupresura

Radiestezijski pribor

Prodavnica

 

 

 

ALTERNATIVNI CENTAR

OMEGA

Bulevar Mihaila Pupina 10ž, vp 59

Beograd

011 311 53 64

064 549 68 65

e-mail: omega@omegacor.info

 
 

EMOCIJE I LEČENJE U ENERGETSKOM TELU

U ovom izuzetnom vodiču kroz suptilnu energiju i njenim odgovarajucim fizičkim manifestacijama, Robert Henderson otkriva da su neprijatnost i bol koje nosite u svom fizičkom telu vezani za energije života koji ste proživeli. Autor detaljno objašnjava kako su te energije uvučene u čakre i kako patnja, akutne emotivne traume ili dugotrajni stres, prouzrokuju prikupljanje negativne energije u energetskom telu slično naslagama masnoće. Istražuje 30 specifičnih fizičkih bolesti, predstavljajući energetsko poreklo svakog stanja, tačnu poziciju odgovarajuće blokirane energije i koji su meridijani, čakre i tačke zahvaćeni.

Autor: Robert Henderson

Mek povez 296 strana

Cena sa PDV-om: 1.200 dinara

 

 

PRIRUČNIK ZA ORGONSKI AKUMULATOR

Otkrića Vilhelma Rajha o životnoj energiji i uređajima za isceljivanje za 21. vek, uz praktična uputstva za izradu orgonskog akumulatora. Saznajte kako možete prikupiti i raditi s plavičastom orgonskom (životnom) energijom koristeći jednostavne i lako dostupne materijale.

Autor: Dr Džejms Di Meo

Mek povez 300 strana

Cena sa PDV-om: 780 dinara

 

UZEMLJIVANJE

Povežite se sa zemljom i iscelite se! Medicina zemlje i tela: kada se nađete na otvorenom, tlo nije samo komad travnate površine, prašina, pesak ili beton. To je sveprisutni izvor prirodne isceljujuće energije. Patite li od manjka elektrona? Saznajte kako izvorni protivupalni lek koji nudi priroda može izlečiti ovaj nedostatak …

Autori: Klinton Ober, Stiven T. Sinatra, Martin Cuker

Mek povez 300 strana

Cena sa PDV-om: 1.300 dinara

 

 

ISCELJIVANJE KISEONIKOM

Kako možete da podmladite ćelije svog tela i istovremeno detoksikujete organizam? Koje su vaše opcije kada se suočite sa životno ugrožavajućom virusnom zarazom? Kako možete da pomognete imunom sistemu da se izbori sa uznapredovalim degenerativnim bolestima i abnormalnostima u rastu ćelija? Naučite kako da pristupite jednostavnim terapijama bez propratnih efekata.

Autor: Paula Horan

Mek povez 300 strana

Cena sa PDV-om: 1.300 dinara

 

 

TAJNE MEDITACIJE

Tajne meditacije su praktični priručnik za početnike u meditaciji, koji će vas podstaći da odmah počnete da meditirate i živite srećniji, lakši i ispunjeniji život. Daviđijeve inspirativne priče o duhovnom buđenju čitaoca vode kroz mistični svet meditacije,čineći je praktičnom i lakom za pristupanje svima onima koji u svojim životima teže većem osećaju svesnosti i prisutnosti u sadašnjem trenutku.

Autor: Daviđi

Mek povez 247 strana

Cena sa PDV-om: 850 dinara

 

 

DISANJE I ZDRAVLJE

Indijske vežbe disanja. "Nauka disanja" se prepliće sa jogom u mnogobrojnim sferama. Mada je uglavnom povezana s razvojem i kontrolom fizičkog, ima i psihičke osnove i zalazi u područje duhovnog razvoja.

Autor: Jogi Ramačakra

Mek povez 120 strana

Cena sa PDV-om: 520 dinara

 

 

 

VASTU

Energizujte svoj dom i kancelariju rajskim uticajima prirode po sistemu dreve Indije. Uđite u hramove istoka i osetićete izuzetne energije koje ne postoje unutar zidova savremenih građevina na zapadu. Tajna je u tome što su veliki majstori znali kako da podignu građevine koje su u harmoniji sa univerzalnim zakonima prirode.

Autor: Gadadara Das

Mek povez 180 strana

Cena sa PDV-om: 650 dinara

 

 

 

VIBRACIONO ISCELJENJE KROZ ČAKRE - putem svetlosti, boje, zvuka, kristala i aromaterapije

Ljudsko telo sačinjeno je od frekvencija koje oblikuju harmoničnu i balansiranu celinu kada je osoba zdrava. Međutim, kada je osoba izložena fizičkom i emocionalnom stresu, telesne vibracije mogu da postanu neusaglašene.

Autor: Džoj Gardner

Mek povez 350 strana

Cena sa PDV-om: 1.100 dinara

 

 

VAŠE SUPTILNO TELO

Praktični priručnik za energetsko lečenje.Šest suštinskih energetskih tehnika koji svaki iscelitelj treba da zna. Energetsko-dijagnostičke prakse za određivanje vrste modaliteta najdelotvornije za specifični zdravstveni problem. Postavljanje jakih i fleksibilnih energetskih granica, sa naročitim smernicama za one koji su u isceliteljskim profesijama. Tehnike za rad sa suptilnim aspektima tela, emocijama, i podsvesnim umom. Desetine praksi za isceljenje koje koriste čakre, merdijane, či, disanje, isceljujuće pokrete, aurička polja, molitvu, kontemplaciju i komunikaciju sa duhovnim snagama, meditaciju i podsvesno reprogramiranje, svetu geometriju, akupresuru, muziku, boje, vibracione simbole, ishranu i još mnogo toga…

Autor: Sindi Dejl

Mek povez 180 strana

Cena sa PDV-om: 1.500 dinara

 

 

 

TERAPIJA REFLEKSNIH ZONA STOPALA

Ovom terapijom moguće je na prirodan način probuditi, podstaknuti i ojačati sopstvenu telesnu moć izlečenja, očistiti organizam od svih štetnih materija koje su ga godinama opterećivale i nagomilavale se u njemu, podstaknuti zamrlu funkciju pojedinih organa za izlučivanje, pokrenuti limfu, ukloniti strah i vratiti životno samopouzdanje.

Autor: Hani Markard

Mek povez 180 strana

Cena sa PDV-om: 1.300 dinara

 

MUDRE KOJE LEČE - joga položaji za ruke

Vežbanje mudri bar tri minuta dnevno doneće vam zdravlje, blagostanje, ravnotežu, uspeh i sreću. Mudre su joga pokreti u kojima koristimo samo ruke i dlanove. Veoma su jednostavni, ali imaju veliku moć koja može da izmeni život, oslobađanjem energije zaključane u vašem telu i čakrama - i usmeravanjem, kako biste ostvarili svoje ciljeve i nosili se sa problemima svakodnevnog života.

Autor: Sabrina Mesko

Mek povez 200 strana

Cena sa PDV-om: 780 dinara

 

 

BIOLOGIJA VEROVANJA - naučni dokaz o nadmoći uma nad materijom

Zapanjujuća nova naučna dostignuća o biohemijskim efektima rada mozga dokazuju da naše misli deluju na sve ćelije u našem telu. Brus H. Lipton, ugledni ćelijski biolog, opisuje precizne molekularne puteve kojima se to dešava. Koristeći jednostavan jezik, ilustracije, humor i primere iz svakodnevice, on demonstrira kako nova nauka epigenetika unosi revoluciju u naše razumevanje veze između mozga i materije i duboke posledice koje ona ima po naše lične živote i kolektivan život naše vrste.

Autor: Brus H. Lipton

Mek povez 256 strana

Cena sa PDV-om: 900 dinara

 

 

E na KVADRAT

E na kvadrat je svojevrsni laboratorijski priručnik sastavljen od jednostavnih eksperimenata koji dokazuju da je stvarnost savitljiva, da svest kuje materiju i da vi umom oblikujete stvarnost. Za izvođenje ovih devet eksperimenata nije potreban novac i iziskuju sasvim malo vremena, a pokazuju da su duhovni principi pouzdani kao i sila teže i dosledni poput Njutnovih zakona kretanja. E na kvadrat ne traži od vas da slepo verujete u ono što u ovoj knjizi piše, već vas poziva da dokažete sledeće principe: postoji nevidljiva energetska sila ili polje beskonačnih mogućnosti. Sudarate se sa poljem i izvlačite iz njega u zavisnosti od svojih uverenja i očekivanja.

Autor: Pem Graut

Mek povez 172 strane

Cena sa PDV-om: 800 dinara

 

PRISUTNOST - kako da u najvećim iskušenjma pronađete najhrabriji deo sebe

Ako posegnemo za onim što je već u nama i jednostavno budemo "prisutni", prestaćemo da brinemo o utisku koji ostavljamo na druge i povesti računa o onome što znamo o sebi da bismo to i prikazali svetu. Ova revolucionarna knjiga profesorke s Harvarda pokazaće vam da ne morate da krećete u velike duhovne potrage i vršite potpune unutrašnje transformacije kako biste iskoristili moć prisutnosti u sebi. Ejmi Kadi je svojim krajnje jednostavnim a izuzetno efikasnim pristupom "moćnim pozama" uticala na desetine miliona ljudi širom sveta i sada u knjizi predstavlja temelje svog prilaza i uči nas kako da koristimo jednostavne tehnike da se oslobodimo straha čak i u trenucima kada je pritisak na nas naizgled neizdrživ.

Autor: Ejmi Kedi

Mek povez 320 strana

Cena sa PDV-om: 850 dinara

 

 

 

PUT DO VITALNOSTI - Priručnik bioenergetskih vežbi

Knjiga Put do vitalnosti predstavlja pedesetogodišnje iskustvo primene bioenergetskih tehnika u psihosomatskoj terapiji. Težište ove jedinstvene tehnike je u smanjenju mišićne napetosti i uspostavljanju stanja vibrirajućeg zdravlja, odnosno životne radosti, uz seksualne vežbe i masažne tehnike. Bioenegetske vežbe vam pomažu: da uspostavite prirodno disanje kao nesputani telesno-respiratorni talas, da deblokirate obrasce telesnog držanja koji ograničavaju vaš energetski potencijal, da povećate vašu sposobnost za doživljavanje emocija, osećaja radosti i zadovoljstva.

Autori: Aleksandar Loven, Lesli Loven

Mek povez 162 strane

Cena sa PDV-om: 590 dinara

 

 

NAUKA I POLJE AKAŠE

- Celovita Teorija Svega -

Mistici i sveci su dugo kroz istoriju primećivali da postoji međupovezano kosmičko polje u korenu stvarnosti koje čuva i prenosi informacije, poznato kao polje Akaše. Poslednja otkrića u fizici vakuuma pokazuju da je to polje stvarno i da ima svoj ekvivalent u naučnom nultom polju, koje je u osnovi svemira.

Autor: Ervin Laslo

Mek povez 200 strana

Cena sa PDV-om: 750 dinara

 

 

MEDICINA DUHA -drevni put ka potpunom isceljenju

Danas se naš um, naše emocije, veze i naše telo nalaze izvan ravnoteže. Kad su stvari samo donekle poremecene, mi procitamo neku knjigu o samopomoci ili odemo na neku radionicu. Medutim, kad se desi nešto zaista ozbiljno, obracamo se onkolozima da nam pomognu da se izborimo s rakom, neurolozima da se pozabave našim mozgom ili psiholozima, cija pomoc nam je potrebna da bismo shvatili porodicu iz koje smo potekli. Ali ovi fragmentarni pristupi zdravlju predstavljaju samo privremeno rešenje. Za istinsko isceljenje je potrebno da se vratimo drevnom nacinu za postizanje potpunog zdravlja koji su otkrili šamani pre mnogo hiljada godina: medicini Duha. Šamani su otkrili da pomocu medicine Duha mogu da stvore novo telo koje ce im omoguciti da žive uživajuci u izvrsnom zdravlju. Naucili su kako da iskljuce takozvani "Casovnik smrti", koji se nalazi unutar svake celije i kako da ukljuce gene za "besmrtnost", koji su "zakljucani" u delovima naše DNK, za ciji ulazak je potrebno poznavanje odgovarajuce "lozinke". Rak, demencija i srcane bolesti su bili retkost. Drevni šamani su bili pravi majstori prevencije.

Autor: dr Alberto Viloldo

Mek povez 220 strana

Cena sa PDV-om: nema na lageru

 

 

FABRIKA ZDRAVLJA

Kacuzo Niši osnivač je "Nišijevog sistema zdravlja" (Niši-šiki). Bio je i učitelj aikidoa u Aikikai Hombu Dođou. Od detinjstva je bio slabe konstitucije. Nakon što su ga lekari savremene medicine proglasili neizlečivim i predvideli mu ranu smrt, počinje da proučava i primenjuje više od tri stotine narodnih zdravstvenih metoda - drevnih i savremenih, istocnjačkih i zapadnjačkih. Dodajući im i vlastite teorije o dinamici ljudskog tela zasnovanih na mehanici i inženjeringu, uspostavlja zdravstveni metod Niši-šiki, kojim se i sâm izlečio. Holistički pristup Nišijevog sistema čini ga sveobuhvatnim i prirodnim načinom koji omogućava čoveku da sam preuzme kontrolu nad svojim zdravljem i životom, radosno živeći u skladu sa prirodom.

Autor: Kacuzo Niši

Meki povez 158 strana

Cena sa PDV-om: 600 dinara

 

 

KVANTNA MEDICINA

Vodic za novu medicinu 21. veka

Autor: Dr Pol Janik

Mek povez 150 strana

Cena sa PDV-om: 720 dinara

 

SOLARNA JOGA - živeti od sunceve energije (nauka i umetnost gledanja u sunce)

Gledajući u izlazeće ili zalazeće sunce svakoga dana i produžavajući gledanje po 10 sekundi dnevno do ukupno 45 minuta, možete potpuno odbaciti ishranu, izlečiti do kraja života sve bolesti i produžiti životni vek. Hira Ratan Manek, po cijem sistemu je napisana knjiga, proveo je više godina pod naucnim nadzorom živeći samo od sunčeve svetlosti, dokazujući drevnu nauku joge i potvrdujući i savremene slučajeve prevazilaženja fizičkih zakona.

Autor: Vina Parmer

Mek povez 164 strane

Cena sa PDV-om: 680 dinara

 

 

 

OSNOVI RADIESTEZIJE

Knjiga namenjena svima koji žele da se bave radiestezijom i primenjuju je u svakodnevnom životu. Radiestezija za početnike, praktična primena, rukovanje instrumentima. Štetna zračenja. Odabir zdravih mesta za stanovanje i rad, određivanje pravilne ishrane, odabir terapija, određivanje profesionalne orijentacije, pronalaženje vode, rude, izgubljenih stvari.

Autor: Branko Kopanoski

Mek povez

120 strana

Cena sa PDV-om: 490 dinara

 

 

PROČIŠĆAVANJE ČAKRI

Autorka knjige vas vodi kroz vizualizacije i meditacije. Naučićete kako da pročistite svoje energetske centre, što će aktivirati urođenu moć isceljivanja i psihičke sposobnosti koje su skrivene u vama.

Autor: Dorin Virtju

Mek povez

100 strana

Cena sa PDV-om: 450 dinara

 

 
 

ALKALNO-KISELA RAVNOTEŽA U ISHRANI

Većina ljudi u organizam unosi visoko prerađenu hranu koja zakiseljava telo. Rezultat toga su brojni zdravstveni problemi u rasponu od manjih kožnih iritacija, hroničnog umora, bola u leđima i depresije, do artritisa, čireva i osteoropoze. Da bismo uživali u optimalnom zdravlju, telsu potrebne balansirane količine alkalnih i kiselih supstanci. U ovom priručniku naturopat i ekspert za detoksikaciju Kristofer Vejsi pokazuje kako jednostavna promena u načinu ishrane, za vraćanje kiselo-baznog balansa, može rezultirati ogromnim zdravstvenim poboljšanjima.

Autor: Kristofer Vejsi

Mek povez

198 strana

Cena sa PDV-om: 690 dinara

 

LEČENJE TAHJONIMA

Od Tesle do nove paradigme holistickog isceljenja. Univerzum neprestano otkriva svoje misterije: ova knjiga razotkriva nove i uzbudljive paradigme lecenja koje mogu promeniti svet. Ona objasnjava tahjonsku-tahionsku energiju i otkriva suptilno kretanje duha, kundalinija, zdravlja - fiziku i biologiju.

Autori: Dejvid Vagner i Gabriel Kazins

Mek povez

172 strane

Cena sa PDV-om: 680 dinara

 

 

PUT SAVRŠENOG COVEKA

Druga knjiga učitelja Maria Topolšeka, posvećena Tai Či Čuanu. "Danas je iza mene 48 godina istraživanja i vežbanja borilačkih veština Istoka i proučavanja tradicionalnih medicina Kine, Japana i Koreje. Bio sam više od petnaest puta u Kini i Japanu gde sam učio i usavršavao svoje znanje. U ovoj knjizi, isto kao i u prethodnoj, iz dubine srca prenosim i dajem veliki deo onoga što sam uspeo da sakupim na mom Putu veštine, jer mislim da znanje pripada svim ljudima. Znanje o prirodnim zakonima i putu savršenog čoveka može vam pomoći da izbegnete probleme u ovom svetu u kojem vladaju pandemije kancerogenih oboljenja, AIDSa, dijabetesa, decijeg autizma, hemijskog, elektromagnetnog zagadenja i radioaktivnosti, stresa. Ova knjiga je namenjena svima koji žele da svoj um i telo podignu na višu rezonancu umetnosti prirdnog načina života..."

Autor: Mario Topolšek

Meki povez 208 strana

Cena sa PDV-om: 1.200 dinara

 

 

STAZA SRCA

"Kada je srce mirno, Nebo i Zemlja su u jedinstvu, vitalna životna energija i krv su zdravi i slobodno se kreću kroz telo." Ova stara i mudra univerzalna izreka ukazuje na osnov isceljivanja korena života - jer slaba i blokirana životna energija, toksična krv i nedostatak kiseonika u telu predstavljaju glavne uzroke svih problema, poremećaja i bezbrojnih simptoma hroničnih i kancerogenih oboljenja. Nova knjiga Marija Topolšeka uči kako da kroz razvijanje unutrašnjeg znanja i spoznaju samog sebe živite kroz Stazu Srca i uživate u darovima Neba i Zemlje. Živeti kroz Stazu Srca ispunjava slaba, usamljena i ranjiva mesta u ljudskom srcu, stvara mogućnost da se mržnja transformiše u ljubav, nesreća u sreću, tuga u radost, haos i agresivnost i red i mir, bolest u zdravlje, nesavršenost u savršenost, nejedinstvo i razdvojenost u jedno!

Autor: Mario Topolšek

Mek povez

178 strana

Cena sa PDV-om: 1.300 dinara

 

 

ISTOČNJAČKA MASAŽA

Dr Kacusuke Serizava, autor knge CUBO, u ovoj knjizi čitaocima razumljivim jezikom približava tradicionalnu japansku "ama" masažu. Autor objašnjava tehnike masaže i njenu primenljivost kod čitavog dijapazona zdravstvenih problema: glavobolje, facijalnih problema, vrtoglavice, prehlade, astme, umora, nesanice, tromosti, zatvora... Jedan od aspekata ove tehnike jeste i kozmetička masaža za uklanjanje bora, ulepšavanje kože, protiv bubuljica, akni...

Autor: Kacusuke Serizava

Meki povez

116 strana

Cena sa PDV-om: 600 dinara

 

 

 

SKRIVENE TAJNE ENERGIJE - celoviti program isceljivanja i postizanja blagostanja

U knjizi Skrivene tajne energije Ala Svirinskaja, svetski priznata isceliteljka poreklom iz Rusije otkriva široj javnosti malo poznata znanja i mudrost drevnih ruskih iscelitelja i predstavlja svoj koordinisani pristup fizičkim, emocionalnim, mentalnim i duhovnim oblastima svakodnevnog životnog iskustva. Prateći njen lako razumljivi program korak po korak, preokrenućete svoj život i postati sopstveni iscelitelj. U ovoj knjizi ćete pronaći savete i tehnike od neprocenjivog značaja, uključujući duboke, ali jednostavne programe detoksikacije, u kojima se koriste sredstva i sastojci koji su nam svima nadohvat ruke, tehnike zaštite koje će vam pomoći tokom vaših svakodnevnih emocionalnih razmena s drugim ljudima i jednostavne meditacije za postizanje i održavanje osećaja sreće i spokoja.

 

Autor: Ala Svirinskaja

Mek povez

304 strane

Cena sa PDV-om: 900 dinara

 

 

TERAPIJA MAGNETIMA

 

Terapija magnetima je prirodno, brzo, jeftino i potpuno bezopasno rešenje za bolje fizičko i emotivno zdravlje. Stari narodi su poznavali blagotvorno dejstvo magneta i koristili ih kako bi produžili životni vek i očuvali mladost i zdravlje. Sada je pravo vreme da se ova drevna terapija primeni uz potpuno nov pristup.

Autor: Piter Rouz

Mek povez

150 strana

Cena sa PDV-om: 680 dinara

 

 

 

UMETNOST IZUZETNE BRIGE O SEBI

Šeril Ričardson nudi 12 strategija za promenu života, malo-pomalo. Svako poglavlje vas izaziva da promenite nešto u svom ponašanju ili bilo kakvu okolnost koja vas unazađuje i uči kako da: - shvatite stvarni uticaj okoline; - prihvatite razočaranja u svim oblastima kada do njih dođe; - pronađete prirodni ritam i zajašete talase života; - otkrijete svoje strasti i snagu kako biste izvukli ono najbolje od života. Pomoću ispravnog, umerenog saveta, efikasnih vežbi i sredstava za svaki naredni korak, ovaj praktični priručnik za srce i um pokazaće vam da promenom mentalnog sklopa možete radikalno da promenite život.

Autor: Šeril Ričardson

Mek povez

168 strana

Cena sa PDV-om: 700 dinara

 

 

POSTANITE SOPSTVENI ŠAMAN

Iako to možda ne shvatate, svako od nas je roženi iscelitelj! U ovoj izuzetno informativnoj knjizi vrhunske isceliteljke Debore King upoznaćete se sa konceptima i tehnikama isceljivanja kako sa Istoka, tako i sa Zapada, počevši od najstarijih zabeleženih isceliteljskih praksi od pre oko 5.000 godina, pa do autorkinog sopstvenog moćnog i inovativnog pristupa isceljivanju. Otkrićete kako da se zaštitite od psihičkih napada i kako da se oslobodite svojih ograničavajućih uverenja. Spoznaja sebe koja dovodi do ovladavanja sobom predstavlja suštinu naše najvažnije životne potrage i pustolovinu na koju svi krećemo tokom svog života.

Autor: Debora King

Mek povez

192 strane

Cena sa PDV-om: 800 dinara

 

 

 

MOĆ UMA - tajna mentalne magije - kurs od 7 lekcija

Postoji univerzalni dinamički princip života: prožima sav prostor, nalazi se u svim stvarima, manifestuje se u beskonačnom broju varijacija oblika, života i energije ili sile. Suštinska unutrašnja priroda tog univerzalnog principa je UM! Energija ili sila tog principa ne mari za osobe. Njene usluge dostupne su svima i ona funkcioniše u zavisnosti od toga da li je učinjen odgovarajući napor bez obzira na to ko ga je učinio. Ali odgovarajući napor je obavezan, bilo da je učinjen svesno ili nesvesno, jer će u protivnom izostati dejstvo silâ.

Autor: Viljem Voker Atkinson

Mek povez

216 strana

Cena sa PDV-om: 750 dinara

 

 

DO USPEHA BEZ IZGOVORA - kako promeniti način razmišljanja koji nas sputava čitavog života

 

Dr Vejn V. Dajer otkriva kako da promenite obrasce razmišljanja koji su Vas sputavali da dosegnete najviše visine uspeha, sreće i zdravlja. Rečenice poput ovih: Isuviše sam zauzet i umoran... Ne mogu sebi da priuštim ono što zaista želim... Oduvek sam ovakav... možda zvuče kao istina, ali to su zapravo samo izgovori. Menjanje uvreženih obrazaca razmišljanja svodi se na odbacivanje onih već istrošenih izgovora i iskrenog sagledavanje sopstvenih uverenja iz novog ugla. U ovom revolucionarnom delu, Dajer daje pregled onih pomagala koja svako od nas koristi, svesno ili nesvesno, i objašnjava na koji način možemo da ih se otarasimo jednom i zauvek.

Autor: Dr Vejn Dajer

Mek povez

264 strane

Cena sa PDV-om: nema na lageru

 

 

E NA KVADRAT

Ovo je laboratorijski priručnik sastavljen od jednostavnih eksperimenata koji dokazuju da je stvarnost promenljiva, da svest kuje materiju i da vi umom oblikujete stvarnost. Za izvođenje ovih devet eksperimenata nije potreban novac i iziskuje sasvim malo vremena, a pokazuje da su duhovni principi pouzdani kao i sila teže i dosledni poput Njutnovih zakona kretanja. "E na kvadrat" ne traži od vas da slepo verujete u ono što u ovoj knjizi piše, već vas poziva da dokažete sledeće principe: -Postoji nevidljiva energetska sila ili polje beskonačnih mogućnosti. -Sudarate se sa poljem i izvlačite iz njega u zavisnosti od svojih uverenja i očekivanja. -Vaša veza sa poljem obezbeđuje precizno i neograničeno vođenje. -Univerzum je neograničen, bujan i neobično predusretljiv.

Autor: Pem Graut

Mek povez

264 strane

Cena sa PDV-om: 800 dinara

 

 

DAR PROMENE

Knjiga govori o svakodnevnim brigama koje miniraju radost i ispunjenje. Dr Robert Holden piše u formi kratkih eseja nudeći mešavinu inspirativnih principa i dokazanih metoda koje će vam pomoći da uklonite blokade, da se oslobodite straha, da dignete ruke od borbe, da transformišete veze i da prigrlite novu kreativnost i životnu radost. Neke od ključnih tema su: Vi, zapravo, tražite sebe! - Promena nastaje kad oprostite! - Ljubav je vaša prava moć - Oproštaj vam daje krila - Čuvajte se čekanja - Most će se pojaviti kad zakoračite ...

Autor: Dr Robert Holden

Mek povez

192 strane

Cena sa PDV-om: 800 dinara

 

 

 

 

10 TAJNI ZA POSTIZANJE USPEHA I UNITRAŠNJEG MIRA

Ako bi bilo potrebno da znate svega 10 stvari da biste imali srećan i ispunjen život, sve bi moglo da bude mnogo jednostavnije. Stvari zapravo stoje ovako - sve zaista može da bude tako lako! Na osnovu iskustva i znanja iz svog bogatog života, Vejn Dajer nam ukazuje na 10 ključnih istina, koje će otvoriti vaš um i otkriti vam potpuno nove poglede na svet.

Autor: Dr Vejn Dajer

Mek povez

132 strane

Cena sa PDV-om: 450 dinara

 

 

KAKO UMOM IZLEČITI TELO

Godinama nam je postojanje placebo efekta ukazivalo na to da ono u šta verujemo može da utiče na tok niza bolesti, uključujući astmu, polensku groznicu, različite infekcije, bol, Parkinsonovu bolest, depresiju, srčani zastoj, anginu pektoris, nivo holesterola, krvni pritisak, artritis, sindrom hroničnog umora, sportske rezultate, gubitak težine, čir na želucu i nesanicu, pa čak i da može da utiče na nivo hormona imunog sistema i hormona rasta. Neka novija istraživanja pokazala su da kad neka osoba uzme placebo verujući da se radi o leku, na osnovu tog njenog uverenja u mozgu dolazi do promena na hemijskom nivou. Danas sa potpunom izvesnošću mož`emo da kažemo da naše misli, emocije i uverenja nisu samo subjektivne ideje koje postoje u našem umu, već da izazivaju realne hemijske i fizičke promene kako u mozgu tako i u celom telu...

Autor: Dejvid Hamilton

Mek povez

300 strana

Cena sa PDV-om: 800 dinara

 

KREATIVNA VIZUELIZACIJA ZA POČETNIKE

Jednostavne tehnike pomoću kojih ćete ostvariti svoje snove Vi posedujete sposobnost da vizualizujete uspeh i ispunite svaku svoju nadu i svaki svoj san. Kao prirodni potencijal ljudske misli, kreativna vizuelizacija pomaže milionima ljudi da ostvare svoje ciljeve. Kreativna vizualizacija će vas osposobiti da napravite pozitivne, trajne promene u sopstvenom životu. Ričard Vebster predstavlja efikasan sistem kojim ćete ostvariti svoje snove, uključujući i metode pomoću kojih ćete savladati prepreke na tom putu. Isprobajte mnoštvo jednostavnih postupaka i lako izvodljivih tehnika koje će vam omogu?iti da: poboljšate svoje zdravlje, izgradite plodonosne međuodnose, unapredite svoju karijeru i zaradite više novca, razbuktate svoju kreativnost, negujete i obnovite svoju dušu.

Autor: Ričard Vebster

Mek povez

184 strane

Cena sa PDV-om: 750 dinara

 

 

REIKI ZA POČETNIKE

Prirodan ali moćan metod da iscelite sebe i druge! Nađite najbolju praktičnu primenu reikija dok istražujete njegovu duhovnu suštinu. Poboljšajte zdravlje i unapredite veze s ljudima, iscelite sebe i druge fizički, mentalno i emocionalno, razvijte saosećanje i mudrost, oiscelite biljke i životinje, rešite probleme u poslovnim i li?čnim odnosima, dopunite druge terapije i poboljšajte njihovo delovanje, delujte isceliteljskom energijom u svom okruženju...

Autor: Dejvid Venels

Mek povez

200strana

Cena sa PDV-om: 700 dinara

 

 

ČAKRE ZA POČETNIKE

Vodič za uspostavljanje ravnoteže energije čakri

Možda mislite da su drugi ljudi ili nasumični događaji odgovorni za teške situacije i emocije koje doživljavate. Ova knjiga će vas ubediti da unutrašnju neravnotežu ne izazivaju situacije u spoljašnjem svetu, već vaša neuravnoteženost stvara situacije koje ometaju osećanje dobrobiti i mira. Knjiga objašnjava kako da usaglasite svoju energiju na mnogim nivoima i postignete ravnotežu iznutra. Praktične vežbe, meditacije i moćne tehnike za rad sa protokom energije pomoći će vam da prevaziđete neravnoteže koje blokiraju vaše duhovno napredovanje.

Autor: Dejvid Pond

Mek povez

204 strana

Cena sa PDV-om: 700 dinara

 

ČITANJE AURE ZA POČETNIKE

Otkrijte snagu svoje aure! Aura je fizička manifestacija vaše duše. Uz ovaj jasan i postupan priručnik naučićete kako da vidite i protumačite neverovatnu energiju koja zrači iz vas i iz ljudi oko vas brže i lakše nego ikad ranije. Naučite da osetite vibracije aure, vidite njene boje i protumačite njihovo značenje. Kad ovladate tehnikama tumačenja aure, moći ćete da uživate u boljem zdravlju i ojačate veze s ljudima, u svoju auru ugradite buduće želje, o stimulišete svoje čakre bojama, kristalima i muzikom.

Autor: Ričard Vebster

Mek povez

232 strana

Cena sa PDV-om: 700 dinara

 

 

RUKE KOJE LEČE

- vodič kroz lečenje bioenergijom

Knjiga Barbare En Brenan uživanje je za osobu širokih pogleda koja je voljna da ih proširi van domašaja "realnog" u našem svakodnevnom razumevanju. Knjiga u prvom delu sadrži opis iskustava u lečenju i istoriju naučnih istraživanja oblasti ljudske bioenergije i aure. Drugi deo knjige određuje uzroke bolesti koji su bazirani na metafizičkim konceptima a potom povezani sa poremećajima energije u auri. Knjiga je klasika među priručnicima za lečenje bioenergijom.

Autor: Barbara En Brenan

Mek povez

278 strana

Cena: 1.800 dinara

 

IZRANJANJE SVETLOSTI - put ličnog isceljenja

Predstavljajući fascinantan domet istraživanja, od nove paradigme isceljivanja zasnovane na holografskoj nauci do pronicanja u "hara-nivo" i "središnju zvezdu", Izranjanje svetlosti otkriva najnovija dostignuća isceliteljske prakse našeg vremena. Otkrićete: Kako svako od nas može da probudi svoju urođenu moć da isceljuje sebe i druge, Kompletan vodič za pacijente o radu s isceliteljem: na koji način se tehnika i ciljevi iscelitelja razlikuju od tehnike i ciljeva lekara ili terapeuta, i na koji način ostvariti njihovu najbolju saradnju, u cilju lakšeg izlečenja, Sedam nivoa procesa isceljenja: kako da ispunite svoje potrebe na svakom od tih nivoa, plus detaljna uputstva za stvaranje vašeg sopstvenog plana isceljenja o Nove i iznenađujuće informacije o energetskim interakcijama u uzajamnim odnosima i kako da se kroz stare, negativne obrasce probijemo do novih, pozitivnih ugovora sa bliskim osobama, Presudnu povezanost koja postoji između isceljivanja, kreativnosti i transcendentnosti ...

Autor: Barbara En Brenan

Mek povez

336 strana

Cena: 2.000 dinara

 

RADOST ŽIVLJENJA

- otkrivanje tajne i nauke o sreći

Autor ove knjige je tibetanski u?itelj budizma koji kombinuje drevnu mudrost sa najnovijim otkri?ima u zapadnoj medicini kako bi otkrio na koji na?in možete živeti zdravijim,sre?nijim životom ...

Autor: Jongi Mingjur Rinpoš

Mek povez

255 strana

Cena sa PDV-om: 850 dinara

 

 

SVESNO LEČENJE - vizualizacije koje će vam ojačati imunološki sistem

SVESNO LEČENJE je zasnovano na novim medicinskim istraživanjima i na izuzetnom uspehu u obuci bolesnih ljudi kako da aktiviraju i uravnoteže sopstveni imuni sistem.Autori nude 12 mentalnih metoda koje omogućavaju bolesnima da pomogne sebi, kroz program korak-po-korak za nadopunu lekarske nege. Neke od metoda su uravnoteženje disanja, negovanje emocija, usmeravanje svesti i energije na delove tela, ishrana za oporavak, duhovna vizualizacija.

Autor: Džon Selbi,Manfred fon Luman

Mek povez

200 strane

Cena: 750 dinara

 

 

BIO-ENERGO-ČIP

- novi pogled na nastanak i lečenje bolesti-

 

Svet oko nas može biti blagotvoran, ali može biti i izuzetno opasan po naše zdravlje. Razna zračenja dopiru iz tla po kojem hodamo, emituju ih električni uređaji koje svakodnevno koristimo, a smrtonosne vibracije ponekad stižu i iz kosmosa. Ovo je najfantastičnija knjiga koju ste ikada pročitali. U njoj ćete naći odgovore na pitanja kako se najefikasnije zaštiti od pogubnih uticaja. Ovo je, takođe, jedna od retkih knjiga koje pišu o alternativnoj medicini i radiesteziji bez mistifikacije - sa stanovišta čiste nauke. U knjizi je opisan istorijat pronalaska Bio-energo-čipa, izuzetno efikasnog neutralizatora štetnih zračenja. Takođe, objašnjen je način na koji ovaj specifičan uređaj deluje, a navedeni su i mnogobrojni primeri iz prakse.

Autor: Aleksej Tihonov

Meki povez

125 strana

Cena sa PDV-om: 450 dinara

 

 

 

LEK ZA SVE VRSTE KANCERA

(The Cure for All Cancers)

Istraživanje pokazuje da postoji jedan jedini uzročnik svih vrsta kancera. Pročitajte istorije bolesti preko 100 izlečenih ljudi kojima su dijagnostifikovani razni oblici kancera. Uputstva metodom korak po korak. Zapanjujuća nova teorija na kojoj se zasniva izlečenje. Prva knjiga dr Hulde Reger Klark, poznate biofitičarke i fiziologa u kojoj ona otkriva uzročnike kancera, nudi savete za izlečenje i opisuje svoje rezultate i metode.

 

Autor: Dr Hulda Reger Klark

Mek povez

642 strana

Cena sa PDV-om: 1.200 dinara

 

 

LEK ZA SVE VRSTE UZNAPREDOVALIH KANCERA

(The Cure for All Advanced Cancers)

Druga knjiga dr Hulde Klark objašnjava da kancer može biti izlečen. Ne samo rani stadijumi, već i uznapredovali. Mi nismo navikli da razmišljamo o leku. Mi razmišljamo o remisiji kao jedinoj mogućnosti. Ova knjiga ipak ne govori o remisiji, ona govori o leku. Uzrok pojave maligniteta je objašnjen u prethodnoj knjizi. Otklanjanjem malignosti tumori ostaju onakvi kakvi su bili pre razvoja malignosti. Zbog toga je fokus ispitivanja dr Klark postalo upravo otklanjanje ovakvih tumora. U knjizi je opisan dvadesetjednodevni program lečenja, sa procentom uspešnosti kod uznapredovalih kancera od 95%. Takođe su dati i dokazi o smanjenju i nestanku tumora.

Autor: Dr Hulda Reger Klark

Mek povez

655 strana

Cena sa PDV-om: 1.200 dinara

 

 

LEK I PREVENCIJA ZA SVE VRSTE KANCERA

(The Cure and Prevetion for All Cancers)

 

Poslednja knjiga dr Hulde Klark prevedena na srpski jezik, u kojoj je opisano korišćenje Sinhrometar rezonance. Sve o kanceru izazvanom parazitom povezanim sa našim DNK regulatorom rasta, alkalizatorom (metilen plavo). Ova boja dospeva u vodu iz filtera i izbeljivača korišćenih za sanaciju vode. To pokreće vezu sa drugim dobro poznatim kancerogenima istvara se kancerogeni kompleks. Naučite kako da izbegnete taj kancerogeni kompleks koristeći bilje, elektricitet i druge nisko-tehnološke metode da bi izlečili ovu, za većinu nas strahovitu bolest.

 

Autor: Dr Hulda Reger Klark

Mek povez

738 strana

Cena sa PDV-om: 1.500 dinara

 

 

OSNOVE METAFIZIČKIH NAČINA ISCELJIVANJA

Ovo je vodič kroz osnove meditacije, vizualizacije, kundalini energije, čakri i aura. Naučićete da koristite duhovne vodiče, anđele, isceliteljske kristale, metode lečenja rukama.

Autor: Dajen Stajn

Mek povez

300 strana

Cena sa PDV-om: 930 dinara

 

SAMOKONTROLA KROZ SVESNU AUTOSUGESTIJU

Prvobitno objavljena 1922, ova knjiga uzburkala je kako naučne, tako i religijske zajednice. Tvrdnje Emila Kuea da ponavljanje izvesnih rečenica, ili mantri, može pozitivno uticati na zdravlje i sreću pojedinca dovele su u pitanje postojeće oslanjanje na hemikalije i sveštenstvo. Međutim, te teorije, koje su iznete jednostavno i detaljno u njegovom radu, bile su utemeljene na njegovim ličnim iskustvima sa pacijentima, uključujući i pouzdane metode kao što su terapija uslovljavanja i placebo efekat.

Autor: Emil Kue

Meki povez

132 strane

Cena sa PDV-om: nema na lageru

 

 

USPOSTAVITE RAVNOTEŽU

U ovom inspirativnom delu, najprodavaniji autor i predavač Dr Vejn V. Dajer pokazuje vam kako da povratite ravnotežu u svom životu nudeći vam 9 principa uz pomoć kojih ćete dovesti u red svoje misli da biste mogli da budete u kontaktu sa svojim najvećim željama. Zamislite skalu vage čiji se jedan kraj spustio do zemlje, a drugi - na kome se nalazi predmet vaše želje - kako je prkosno podignut. Ova skala predstavlja meru vaših misli. Da biste povratili ravnotežu koja je karakteristična za sve u našem univerzumu, moraćete da usvojite velike misli da bi se poklopile sa vašim željama.

Autori: Dr Vejn Dajer

Mek povez

118 strana

Cena sa PDV-om: 400 dinara

 

 

CUBO

vitalne tačke u istočnjačkoj medicini

Istočnjačka medicina veruje da se organska oboljenja reflektuju na površini određenih delova tela (ova mesta se nazivaju cubo, ili vitalne tačke) i obrnuto - da pritisak, ili druga vrsta lečenja, na ovim mestima može ne samo otkloniti patološke simptome, već i u potpunosti unaprediti fizičko stanje organizma. U knjizi, japanski doktor Kacusuke Serizava, na vrlo jasan i jednostavan način objašnjava način stimulisanja brojnih vitalnih tačaka pri pojavi mnogih simptoma i bolesti.

Autor: Kacusuke Serizava

Meki povez

278 strana

Cena sa PDV-om: 1.000 dinara

 

 

 

 

 

 

 

   
 
 

e-mail: omega@omegacor.info