www.OmegaCor.info
 

 
Energetsko-informacioni pogled na svet
 

 

011/311-53-64   |   Pozovite nas za više informacija

Početak

Bio-energo-čip

Zaper aparati

Akupresura

Radiestezijski pribor

Prodavnica

 

 

 

ALTERNATIVNI CENTAR

OMEGA

Bulevar Mihaila Pupina 10ž, vp 59

Beograd

011 311 53 64

064 549 68 65

e-mail: omega@omegacor.info

 
     
 

 

IZLEČI SEBE -objašnjenje pravog uzroka i lecenja bolesti-

Glavni razlog neuspeha savremene medicine je što se ona bavi posledicima a ne uzrocima bolesti. Materijalizam je vekovima maskirao pravu prirodu bolesti, usled čega one i dalje nesmetano haraju svetom umesto da su sasečene u korenu.

Trideset osam biljnih lekova Bahove terapije sa recepturama klasifikovano je u sedam kategorija: Lekovi protiv straha , Lekovi protiv nesigurnosti (ćudljivosti), Lekovi protiv nedovoljnog zanimanja za trenutne okolnosti, Lekovi protiv usamljenosti, Lekovi protiv preosetljivosti na tuđe uticaje i ideje, Lekovi protiv potištenosti i očajanja, Lekovi protiv preterane brige za dobrobit drugih

Autor: Edvard Bah

Mek povez

300 strana

Cena sa PDV-om: 520 dinara

 

 

 

 

VEŠTINA PSIHICKOG LECENJA

 

Viljem Voker Etkinson vam u ovoj knjizi pruža priliku da iskoristite moćnu silu prirode, a na vama je sve ostalo. On je pokazao put kojim ćete sami koračati, otvorio je vrata, a na vama je da kroz njih prođete. Metode opisane u ovoj knjizi se primenjuju za samoisceljivanje, što je i autorova omiljena ideja jer veruje u ljude koji su spremni da sami sebi pomognu.

Autor: Viljem Voker Etkinson

Mek povez

158 strana

Cena sa PDV-om: 580 dinara

 

 

 

MEDICINA DUHA -drevni put ka potpunom isceljenju

Danas se naš um, naše emocije, veze i naše telo nalaze izvan ravnoteže. Kad su stvari samo donekle poremećene, mi pročitamo neku knjigu o samopomoći ili odemo na neku radionicu. Međutim, kad se desi nešto zaista ozbiljno, obraćamo se onkolozima da nam pomognu da se izborimo s rakom, neurolozima da se pozabave našim mozgom ili psiholozima, čija pomoć nam je potrebna da bismo shvatili porodicu iz koje smo potekli. Ali ovi fragmentarni pristupi zdravlju predstavljaju samo privremeno rešenje. Za istinsko isceljenje je potrebno da se vratimo drevnom načinu za postizanje potpunog zdravlja koji su otkrili šamani pre mnogo hiljada godina: medicini Duha. Šamani su otkrili da pomoću medicine Duha mogu da stvore novo telo koje će im omogućiti da žive uživajući u izvrsnom zdravlju. Naučili su kako da isključe takozvani "Časovnik smrti", koji se nalazi unutar svake ćelije i kako da uključe gene za "besmrtnost", koji su "zaključani" u delovima naše DNK, za čiji ulazak je potrebno poznavanje odgovarajuće "lozinke". Rak, demencija i srčane bolesti su bili retkost. Drevni šamani su bili pravi majstori prevencije.

Autor: dr Alberto Viloldo

Mek povez

220 strana

Cena: 850 dinara

 

 

RUKE KOJE LEČE

- vodič kroz lečenje bioenergijom

Knjiga Barbare En Brenan uživanje je za osobu širokih pogleda koja je voljna da ih proširi van domašaja "realnog" u našem svakodnevnom razumevanju. Knjiga u prvom delu sadrži opis iskustava u lečenju i istoriju naučnih istraživanja oblasti ljudske bioenergije i aure. Drugi deo knjige određuje uzroke bolesti koji su bazirani na metafizičkim konceptima a potom povezani sa poremećajima energije u auri. Knjiga je klasika među priručnicima za lečenje bioenergijom.

Autor: Barbara En Brenan

Mek povez

278 strana

Cena: 1.600 dinara

 

 

IZRANJANJE SVETLOSTI

U svojoj drugoj knjizi Barbara En Brenan nastavlja svoje pionirsko istraživanje ljudskog energetskog polja, ili aure - izvora našeg doživljaja zdravlja ili bolesti. Ona pokazuje kako da, i kao pacijenti i kao iscelitelji, shvatimo i koristimo svoju najosnovniju isceljujuću moć: svetlost koja izranja iz samog središta naše ljudskosti. Izranjanje svetlosti otkriva najnovija dostignuća isceliteljske prakse našeg vremena. Otkrićete: kako svako od nas može da probudi svoju urođenu moć da isceljuje sebe i druge, na koji način se tehnika i ciljevi iscelitelja razlikuju od tehnike i ciljeva lekara ili terapeuta, na koji način ostvariti njihovu najbolju saradnju, u cilju lakšeg izlečenja, sedam nivoa procesa isceljenja, kako da ispunite svoje potrebe na svakom od tih nivoa, plus detaljna uputstva za stvaranje vašeg sopstvenog plana isceljenja...

 

Autor: Barbara En Brenan

Mek povez

336 strana

Cena: 2.000 dinara

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
1 2 3 4 5 6 7
     
   
 
 

e-mail: omega@omegacor.info