www.OmegaCor.info
 

 
Energetsko-informacioni pogled na svet
 

 

064 549 68 65    |   Pozovite nas za više informacija

Početak

Bio-energo-čip

Zaper aparati

Akupresura

Radiestezijski pribor

Prodavnica

 

 

 

ALTERNATIVNI CENTAR

OMEGA

 

BEOGRAD:

Bulevar Mihaila Pupina 10ž, vp 59

011 311 53 64

064 549 68 65

065 61 64 343

e-mail:

omega@omegacor.info

viber:

+381645496865

 

 
Koloidno srebro    

 

Pakovanje: 150 ml

 

Sprej Srebrna rosa sa zeolitom

Sprej Srebrna rosa sa zeolitom i jonima srebra (čistoće 99,99 Ag+) uništavaj više od 650 bakterija i virusa koji se na njoj zadržavaju. Srebro deluje kao katalizator, blokirajući određene enzime koje bakterije, virusi i gljivice koriste u svom metabolizmu, usled čega ovi izazivači bolesti ostaju bez kiseonika i hrane i raspadaju se. Zeolit klinoptilolit u Srebrnoj rosi svojim specifičnim biofizičkim svojstvima omogućava proces remineralizacije oštećenih ćelija kože, vršeći prirodnu detoksikaciju. Nakon nanošenja Srebrne rose joni srebra stvaraju nevidljivi elektrostatički film koji blokira taloženje štetnih čestica (smoga, prašina, patogeni). Takođe, Srebrnom rosom možete obrisati svoj mobilni telefon, slušni aparat, okvir naočara, češalj ili tastaturu računara. Poprskajte njom jastuke, čaršave, pokrivače, maramice i ćebad. Raspršite je po prostoriji u kojoj boravite, kako biste osvežili vazduh i oslobodili se patogenih mikroorganizama.

Cena sa PDV-om: 490 dinara

 

Pakovanje: 50 ml

 

 

Srebrna dnevna krema sa koenzimom Q10

Srebrna dnevna krema za sve tipove kože, regenerišu kožu lica ugroženu prekomernom izlaganju sunčevim zracima, obezbeđuje kontinuiranu vlažnost i zaštitu tokom celog dana, obnavlja volumen, čvrstinu i elastičnost kože. Ne ostavlja sjajan trag nakon nanošenja i brzo se apsorbuje. Koenzim Q10, efikasno deluje protiv nastanka bora i poboljšava unutrašnju aktivnost metabolizma kože. Hijaluronska kiselina u kombinaciji sa uljem aloe vere, ši butera i kako butera obezbeđuje hidrataciju i regeneraciju ćelija. Vitamin E štiti od delovanja slobodnih radikala. Pantenol ubrzava regeneraciju kože. Ulje semenki grožđa obogaćuje kožu antioksidansima. Joni srebra (čistoće 99,99Ag+) čine kožu lica blistavom i efikasno deluju na eliminaciju akni, crvenila i vidnog starenja kože. Ne sadrži paraben i veštačke boje. Sa zaštitnim faktorom SPF 15.

Cena sa PDV-om: 1.300 dinara

 

Pakovanje: 50 ml

 

Srebrna noćna krema sa koenzimom Q10

Jedinstvena formula kombinacije srebrnih jona i regenerativnih biljnih ulja hrani kožu lica prirodnim sastojcima i štiti je od negativnih efekata spoljašnjih uticaja, poput vetra, UV zraka, temperaturnih oscilacija i mikroorganizama. Namenjena je svim tipovima kože. Prirodno žućkasta boja Srebrne noćne kreme je rezultat visokog sadržaja koenzima Q10 - osnovnog sastojka u borbi protiv prevremenog starenja kože. Integrisana ulja ši butera, kakao butera, jojobe, argana i avokada, kremi obezbeđuju naglašeno hidratantne karakteristike. Ekstrakt aloe i ulje semenki grožđa podstiču aktivnu regeneraciu kože licai i hane je antioksidantima. Ne sadrži paraben i veštačke boje.

Cena sa PDV-om: 1.300 dinara

 

 

Mobile Cleaner

Sprej sa nanočesticama srebra za dezinfekciju ekrana mobilnih telefona, tableta, računara. Čestice srebra se zadržavaju na površinama uređaja stvarajući elektrostatički film, koji blokira taloženje štetnih patogena i prljavštine, obezbeđujući celodnevnu zaštitu uređaja.

Pakovanje: 20 ml

Cena sa PDV-om: 420 dinara

 

 

 

Osveživač daha u spreju

 

Osveživač daha u spreju je efikasna prirodna mešavina jona srebra i etarskih ulja mente i morača. Svakodnevna pomoć u održavanju oralne higijene, posebno u slučajevima pojave neprijatnog zadaha, zapaljenja desni, afti, zapaljenja sluznice jezika. Sprej deluje blagotvorno i na sluznicu nosa i sinusa.

Pakovanje: 20 ml

Cena sa PDV-om: 450 dinara

 

 

 

Sprej za dezinfekciju klima uređaja

Univerzalni sprej sa jonima srebra za dezinfekciju i čišćenje unutrašnjih površina i filtera klima uređaja. Specijalna formula obogaćena jonima srebra, eliminiše patogene na filterima i neutrališe depozite neprijatnih mirisa iz kućišta uređaja.

Pakovanje: 500ml

Cena sa PDV-om: 780 dinara

 

 

Sprej za grlo

Zahvaljujući kombinaciji koloidnog srebra, propolisa i etarskih ulja mente, žalfije, ehinacee i timijana, sprej veoma brzo neutrališe viruse i bakterije u grlu i ustima, sprečava upalne procese i smanjuje osećaj bola i nadražaja grla. Joni srebra neutrališu patogene mikroorganizme, a biljne esencije istovremeno razlažu sekret u gornjem respiratornom traktu i olakšavaju tegobe.

Pakovanje: 50 ml

Cena sa PDV-om: 530 dinara

 

 

Tečnost za ispiranje usta

Tečnost za ispiranje usta sa jonima srebra je mešavina jona srebra i eteričnih ulja mente, žalfije i čajnog drveta. Joni srebra neutrališu loš zadah, eliminišući patogene u ustima. Tečnost pruža dugotrajnu zaštitu od plaka i osvežava dah, ne oštećuje zubnu gleđ i ne suši usnu duplju. Ojačava zubnu gleđ, pomaže u sprečavanju nastanka karijesa i eliminaciji bakterija preostalih nakon pranja zuba.

Pakovanje: 250 ml

Cena sa PDV-om: 590 dinara

 

Cena sa PDV-om: 150 dinara

 

 

Srebrna samočisteća maska sa zeolitom

Srebrna smočisteća maska je maska za višekratnu upotrebu sa jonima srebra, koji smanjuju i neutrališu patogene. Srebrna maska je kreirana ultrazvučnom jonizacijom, tako što se u troslojnu, zaštitnu tkaninu, trajno integrišu joni srebra čistoće 99,99 Ag+ i zeolit klinoptilolit u vidu nevidljivog molekularnog filma debljine1-2 mikrometra.Uz svakodnevno nošenje može se koristiti i do 30 dana, a njena efikasnost se korišćenjem ne smanjuje. Maska se u kontinuitetu može nositi 3 sata, nakon čega je treba skinuti, odložiti na čistu površinu i ostaviti 20 minuta - proces samočišćenja maske.

     
                   
     
           
                   
   
 
 

e-mail: omega@omegacor.info