www.OmegaCor.info
 

 
Energetsko-informacioni pogled na svet
 

 

064 549 68 65    |   Pozovite nas za više informacija

Početak

Bio-energo-čip

Zaper aparati

Akupresura

Radiestezijski pribor

Prodavnica

 

 

 

ALTERNATIVNI CENTAR

OMEGA

 

BEOGRAD:

Bulevar Mihaila Pupina 10ž, vp 59

011 311 53 64

064 549 68 65

065 61 64 343

e-mail:

omega@omegacor.info

viber:

+381645496865

 
 

INTUITIVNA ISHRANA

Intuitivna ishrana je postala svakodnevna knjiga za razvoj zdrave veze između hrane, uma i tela. Napisana od strane dve nutriticionistkinje, Intuitivna ishrana se fokusira na ishranu tela, a ne na izgladnjivanje, ohrabruje ponovnu povezanost sa urođenim signalima tela za glad, sitost i ukus za određenu hranu i pomaže vam da dostignete težinu za koji ste predodređeni.

Autori: Evelin Tribol i Elis Reš

Mek povez 400 strana

Cena sa PDV-om: 1.300 dinara

 

METODE ENERGETSKE MEDICINE

Predstavljajući sažetak nekih od najrevolucionarnijih, a ipak još nepoznatih, novih i zataškavanih otkrića u zdravstvu i energetskoj medicini, ova knjiga koju je uredio dr Finli Eversoul istražuje upotrebu mikrokristala za usklađivanje energija tela, uma i okoline; lekovite učinke terapije ozonom i vodonik-peroksidom; načine borbe protiv elektromagnetskih polja i toksina iz okruženja; izvore remeteće energije koji uzrokuju stres i zdravstvene probleme. Knjiga otkriva naučno dokazane zdravstvene rizike genetski modifikovane hrane - prve nepovratne tehnologije u ljudskoj istoriji, sa još uvek nepoznatim posledicama.

Autor: Finli Eversoul

Mek povez 400 strana

Cena sa PDV-om: 1.300 dinara

 

 

MEDICINSKA MARIHUANA

Bitka Rika Simpsona za legalizaciju medicinske upotrebe marihuane (konoplje, kanabisa) … Knjiga uključuje i najnovije primere lečenja kancera uz hemoterapiju, multiple skleroze, osteoartritisa, glaukome, AIDS-a, depresije, kao i manje poznatih bolesti kao što su Kronov sindrom, dijabetski gastroparezis i poremećaj post-traumatskog stresa.

Autori: Lester Grinspun i Džejms Bakalar

Mek povez 340strana

Cena sa PDV-om: 1.200 dinara

 

 

ORIJENTALNA DIJAGNOZA

Polazna tačka u postizanju potpunog zdravlja, slobode i sreće. Svetski poznati stručnjak orijentalne medicine i jedan od najvećih popularizatora makrobiotike rešio je da nama, zapadnim čitaocima približi naučnu misao istoka, koja se pre svega oslanja na sklad čoveka, prirode i univerzuma.

Autor: Mičio Kuši

Mek povez 200strana

Cena sa PDV-om: 680 dinara

 

 

 

VITAMINSKO LEČENJE ŽENSKIH ZDRAVSTVENIH PROBLEMA

Napisana duhovito, sa razumevanjem i lako čitljivim stilom, knjiga nas na pristupačan način vodi kroz ozbiljne probleme sa kojima se žene nose kroz život. Tu su uključena korisna, prirodna i bezbedna rešenja za svakodnevne probleme, kao što su predmenstrualni sindrom (PMS), gljivične infekcije, upale bešike i urinarnog trakta i menopuza, pa do složenijih problema kao što su oni izazvani hormonskom kontracepcijom, zabrinutost zbog libida, neplodnosti i prevencija ženskih tumora dojke, jajnika, materice i grlića materice.

Autor: Helen Sol Kejs

Mek povez 150 strana

Cena sa PDV-om: 680 dinara

 

 

VODIČ ZA DUHOVNO BUĐENJE

Otkrijte kako da iskusite više izvore energije i vibracija kroz meditaciju sa čakrama, aurama i Novom Duhovnošću. Knjiga istražuje duhovni ritam broja 7 i kako možete ubrzati svoj duhovni rast otvaranjem energijama i vibracijama sedam kosmičkih nivoa. Otkrijte: 7 tela ljudske konstitucije i 7 nivoa evolucije koji im odgovaraju - od primitivne do kosmičke; 7 čula i meditacije razvijene da podignu vašu svesnost na viši nivo; vaših 7 očiju, 7 mozgova i kako da ih razvijete za čistiju viziju i veću kreativnost Uključene su i meditacije za mogućnost viđenja aura, iskustvo "efekta prizme", zamišljanje zdravlja i uspeha, dostizanje mističnih nivoa, razvoj kreativnosti i duhovne energije...

Autori: Stiven Polson i Ženevjev Luis Polson

Mek povez 200 strana

Cena sa PDV-om: 780 dinara

 

 

ČUDO REGENERATIVNE MEDICINE

 

Ova knjiga objašnjava kako aktivirati regenerativne sposobnosti tela, i boriti se protiv upale ishranom, dodacima, detoksikacijom, biljem, vežbanjem, energetskom medicinom, i svesnom pažnjom, kao i molitvom. Ispituje potencijal terapija matičnim ćelijama za regeneraciju zglobova i organa, kao i za produženje naših DNK telomera, čije se skupljanje sada smatra glavnim uzrokom starenja. Obrađuje korišćenje medicnskog kanabisa, 3D-bioprintinga. Otkriva važnost hormonske ravnoteže, regenerativna svojstva adaptogena, biljaka kao i koncept žive vode - medicinski korisne hrane i sna kao suštinskih za regenerativnu terapiju. Obrađuje zdravlje debelog creva, mozga, kože, detoksikaciju organa.

Autor: Eliza Lotor

Mek povez 340 strana

Cena sa PDV-om: 990 dinara

 

 

BUĐENJE U 5D

U ovom priručniku za uzdizanje duhovni učitelj Morin Sen Žermen objašnjava kako da promenite svoje energetske obrasce i usidrite se u radosti, ljubavi i čovekoljublju pete dimenzije. Vodeći vas kroz mogućnosti koje peta dimenzija nudi, autorka otkriva kako da uspostavite vezu sa vašim višim sopstvom, da postanete osetljiviji za prepoznavanje i svestan izbor pete dimenzije, gde je ljubav preovlađujuća sila.

 

Autor: Morin Sen Žermen

Mek povez 274 strane

Cena sa PDV-om: 790 dinara

 

 

ŽIVETI BEZ BOLOVA

Akutni i hronični bolovi ograničavaju uživanje u životu i crpe energiju i radost. Ali moguće je živeti bez bolova. Postoje brojni blagi, a delotvorni načini da sebi pomognete - bez lekova, nuspojava i operativnih zahvata. Koristeći svoje bogato iskustvo, dr Dorin Virtju, slavna duhovna isceliteljka i autorka i priznati australijski naturopata Robert Rivs, u ovoj knjizi pojašnjavaju uzroke bolova - energetske, telesne i emotivne. Ukazuju na delove tela koji su najčešće zahvaćeni bolovima i savetuju kako primenjivati biljne lekove, eterična ulja, dodatke ishrani, vežbe, afirmacije i mnoge druge metode fizičkog i duhovnog isceljivanja.

Autori: Dorin Virtju, Robert Rivs

Mek povez 210 strana

Cena sa PDV-om: 690 dinara

 

 

PLACEBO

- um iznad materije u modernoj medicini

Možemo li se zaista izlečiti od bolesti koristeći samo snagu sopstvenih misli? Duhovni iscelitelji i alternativni terapeuti su ubeđeni da možemo, ali šta na sve to kaže nauka? U proteklih pedeset godina, lekari su učeni da nam placebo efekat, poput šećerne vodice, može olakšati gotovo bilo kakvu zdravstvenu tegobu. Ipak, placebo funkcioniše samo ukoliko verujete u njegovo delovanje, tako da je poverenje koje je placebo stekao u savremenoj medicini obezbedilo i naučni legitimitet popularnim tvrdnjama o lekovitim moćima uma. U svojim intrigantnim istraživanjima, Dilan Evans nam ukazuje na nedostatke u naučnom istraživanju placebo efekta i razotkriva nam granice onog što se mislima i snagom uma može ili ne može izlečiti.

Autor: Dilan Evans

Mek povez 221 strana

Cena sa PDV-om: 690 dinara

 

 

BUĐENJE NOVE CIVILIZACIJE 2032. - prelazak u Novo Zlatno Doba

Dajana Kuper analizira gde se čovečanstvo nalazi u svom evolutivnom razvoju, posmatrajući trenutnu tranziciju ka godini 2032. Ova fascinantno predviđanje naglašava nove energije koje se spuštaju na planetu Zemlju i donose promene u ekonomskim, političkim i klimatskim oblastima, kao i duhovnim. Šta očekivati i kako se pripremiti? Ovo uzbudljivo istraživanje može da posluži kao vodič za narednih 12 godina, da omogući čitaocima da se usklade sa duhovnim silama na horizontu i pripreme se za uspon u petu dimenziju.

Autor: Dajana Kuper

Mek povez 150 strana

Cena sa PDV-om: 590 dinara

 

 

KETO ISHRANA

Proces ketoze u telu - koji kombinuje smanjeni unos ugljenih hidrata, izbalansirani unos proteina i masti iz zdrave hrane - nauku o sihani približava svakome ko želi da ovu metodu primeni i prihvai. Ovaj jednostavni vodič sa objašnjenjima i primerima keto ishrane objašnjava zašto je ketoza normalan prirodni proces koji koriste mnogi lekari. Knjiga čitaoca vodi korak po korak kroz metod postizanja ketoze i znatnog smanjenja težine i obima tela.

Autori: Džimi Mur i Erik Vestman

Mek povez 350 strana

Cena sa PDV-om: 1.100 dinara

 

 

 

LEČENJE KODOVIMA 2

Ova knjiga otkriva tajne korišćenja brojeva za lečenje kao najnovije metodike isceljivanja, koju su Viši Učitelji dali čovečanstvu. Knjiga govori o putevima razvoja lečenja od drevnih vremena do danas, o lekarima iz prošlosti i njihovim pogledima na bolest. Čitalac će saznati o magijskoj snazi reči, upoznaće se sa nizom najnovijih kodova za različita oboljenja, uključujući i onkološka, sa primerima čišćenja prostorija od negativnih stvorenja i negativnih energija ljudi, sa nekoliko načina punjenja vode i ozdravljivanja sopstvenim snagama. Opisuju se i metode lečenja biljem uz korišćenje energija kamenja i metala: bakra, srebra i zlata…

Autori: Nona Marahovska, ValerijaRuzijeva

Mek povez 150 strana

Cena sa PDV-om: 590 dinara

 

 

LEČENJE POMOĆU PREDAKA - rituali za lično i porodično isceljivanje

Svako ima milostive i mudre pretke koje može da prizove za podršku i isceljenje. Dolazak u svesnu vezu sa precima, omogućava vam da pretvorite štetne porodične obrasce u blagoslove i stimuliše dobro zdravlje, samopouzdanje, jasnoću svrhe, kao i bolje odnose sa živim srodnicima. U ovom praktičnom vodiču za upravljanje odnosima sa duhovima preminulih, dr Danijel Fur objašnjava kako raditi sa vibrantnim precima da bi preobratili međugeneracijske obrasce bola i zlostavljanja i potpuno povratili blagoslove i darove vaše porodice. Vežbe i rituali zasnovani na drevnim tradicijama mudrosti, pomažu vam da inicirate kontakt sa brižnim precima vodičima, bezbedno pomognete uznemirenim mrtvima, gajite oproštaj i zahvalnost i ubrzate isceljenja među živim članovima porodice.

Autor: Danijel Fur

Mek povez 308 strana

Cena sa PDV-om: 990 dinara

 

 

 

HIPNOKINEZIOLOGIJA

Terapija enzimima i koenzimima je suptilno preusmeravanje ka boljem zdravlju - bez sporednih efekata. Zlatni rudnik informacija koji se ovde razotkriva uključuje: lečenje mnogih ženskih zdravstvenih problema (promene u tkivu dojke, upala jajovoda, vaginalne infekcije, rak, endometroiza, rizik od pobačaja, postoperativna nega), pouzdana pomoć za mnoge poremećaje (proširene vene, reumatizam…), kako ostati fit i aktivna u starijem dobu (jačanje imunog sistema, fitnes…), vaš način ishrane za podmlađivanje (hrana puna koenzima, zdravo kuvanje…), enzimi u kozmetici....

Autor: Karl Karpenter

Mek povez 150 strana

Cena sa PDV-om: 680 dinara

 

 

JEDITE U OKVIRU 8 SATI SVAKOG DANA

celoviti vodič za gubitak težine i pročišćavanje tela sa receptima

Izgubite težinu vremenski ograničenom dnevnom ishranom u okviru osmočasovnog perioda i povremenim postom dan ili dva nedeljno! Knjiga objašnjava sledeće segmente: nauka u osnovi naizmenične ishrane, naizmenična ishrana sa fokusom na gubitak težine, objašnjenje tri glavne vrste naizmenične ishrane, odgovori na sva vaša pitanja o naizmeničnoj ishrani, uobičajene greške u postu i kako ih izbeći, trikovi naizmenične ishrane, uspostavljanje novih navika u ishrani i bonus: desetodnevni plan ishrane.

Autor: Nataša Braun

Mek povez 144 strane

Cena sa PDV-om: 590 dinara

 

 

 

MASAŽA REFLEKSNIH ZONA NA RUCI

Vežbe, koje na svakom mestu možete da primenite. Masaža refleksnih zona na ruci je vrlo slična akupresuri i akupunkturi, lako je možete naučiti i tako izle?iti mnoge bolesti i brzo ublažiti mnoge smetnje. Tretmanom refleksnih zona stižete do određenih organa i delova tela, vraćajući u njih i pojačavajući energiju kroz energetske kanale, tako podstičući njihove funkcije i izgubljenu ravnotežu.

 

Autor: Karsten Kleman

Mek povez 100 strana

Cena sa PDV-om: 490 dinara

 

 

 

LEČENJE MEDITACIJOM

Da meditira može svako i u bilo koje vreme, bez obzira na zdravstveno stanje. Ovaj kratki priručnik za meditaciju će vam pomoći da tu drevnu duhovnu veštinu istražite sami. Daju se položaji za meditaciju, disanje, usmeravanje duha, čakre, upotreba boja, prodiranje u suptilna tela, u dubine srca, predanost, rad sa energijom, unutrašnjim zvucima, svećom, istočnjačke mantre i joga, hrišćanske meditativne tehnike i grupna meditacija.

Autor: Darijel Kol

Mek povez 120 strana

Cena sa PDV-om: 500 dinara

 

 

 

 

FONTANA MLADOSTI - 5 Tibetanaca

Tibetanske vežbe za podmlađivanje. Dugo čuvane tajne tibetanskih lama o podmlađivanju praktikovanjem posebnih telesno-energetskih vežbi. U knjizi su objašnjene pet jednostavnih tehnika kojima se vrlo brzo postižu zapanjujući rezultati u pogledu zdravlja i mladalačkog izgleda.

Autor: Peter Kalder

Mek povez 100 strana

Cena sa PDV-om: 390 dinara

 

 

TERAPIJA ZA SVE BOLESTI

Prva i najtraženija knjiga dr Hulde Reger Klark, koja na veoma jednostavan način objašnjava prave uzroke i uobičajenih i neuobičajenih bolesti i daje specifična uputstva i savete za njohovo lečenje.

Autor: Dr Hulda Reger Klark

Mek povez 550 strana

Cena sa PDV-om: 1.080 dinara

 

 

VAŠ EMOCIONALNI TIP

Knjiga istražuje vaš emocionalni tip kao sredstvo za pronalaženje pravog tretmana za hroniČni zdravstveni problem ili bol. Obezbedjuje jednostavan upitnik za pronalaženje vašege mocionalnog tipa, identifikuje veze između emocionalnog tipa i 12 čestih hroničnih bolesti: astme, alergija, hroničnog zamora, depresije, fibromialgije, hipertenzije, iritabilnog creva, migrene, PTSD (posttraumatskog stresnog poremećaja), psorijaze, reumatoidnog artritisa i čireva. Objašnjava koja od 7 alternativnih terapija za lečenje veze uma sa telom najbolje funkcioniše za svaki emocionalni tip: akupunktura, hipnoza, bioenergija, meditacija, joga, vođene slike i tehnike opuštanja, istražujući interakciju emocija, hronične bolesti i bola, kao i njihovo lečenje.

Autor: Majkl Džoer i dr Mark Mikozi

Mek povez 200 strana

Cena sa PDV-om: 680 dinara

 

 

UMEĆE KVANTNOG SKOKA

Uz istraživanja na polju kvantne fizike, psihologije, biologije i epigenetike ponašanja kao i mnogih velikih duhovnih učenja, Umeće kvantnog skoka će vas voditi na putu ostvarenja vaših najvećih ambicija. Omogućiće vam da prevaziđete životnu provaliju između onoga gde ste sada i onoga o čemu težite.

 

Autor: Kevin L. Mičel

Mek povez 196 strana

Cena sa PDV-om: 680 dinara

 

 

ORTOMOLEKULARNA MEDICINA ZA SVAKOGA

- Lečenje vitaminima za porodice i doktore

Ortomolekularna medicina veruje da je osnova zdravlja dobra ishrana. Ona koristi nutrijente i normalne (orto) sastojke tela na optimalan način. Ortomolekularna medicina korišćena je za lečenje velikog broja stanja, uključujućk ardiovaskularne bolesti, poremecćaje stomačno-crevnih organa, artritisa, psihoza i problema u ponašanju, autoimune bolesti, pa čak i kancera. Bilo da prvi put istražujete ortomolekularnu medicinu ili ste praktičar koji želi da produbi svoje znanje, ova knjiga će vam pružiti sva potrebna znanja o jednoj od najbitnijih grana preventivne medicine.

Autor: Endrju Sol i Abram Hofer

Mek povez 436 strana

Cena sa PDV-om: 1.300 dinara

 

KNJIGA TAPKANJA

Tapkanje ili tehnika emocionalne slobode (EFT) je jednostavan oblik akupresure koji tretira energetske korene emocionalne i fizičke patnje. Pritiskom na određene meridijanske tačke možete brzo i lako regulisati blokade u energetskom sistemu tela, prouzrokovane prošlim traumama i potisnutim emocijama kao što su tuga i bes, i vratiti prirodi tok energije telu.U ovom "korak po korak" vodiču za EFT, Sophie Merle detaljno opisuje praksu tapkanja, ilustrujući lako pristupačne tačke na licu, rukama i torzu.

Autor: Sofi Merle

Mek povez 106strana

Cena sa PDV-om: 490 dinara

 

EMOCI JE I LEČENJE U ENERGETSKOM TELU

U ovom izuzetnom vodiču kroz suptilnu energiju i njenim odgovarajucim fizičkim manifestacijama, Robert Henderson otkriva da su neprijatnost i bol koje nosite u svom fizičkom telu vezani za energije života koji ste proživeli. Autor detaljno objašnjava kako su te energije uvučene u čakre i kako patnja, akutne emotivne traume ili dugotrajni stres, prouzrokuju prikupljanje negativne energije u energetskom telu slično naslagama masnoće. Istražuje 30 specifičnih fizičkih bolesti, predstavljajući energetsko poreklo svakog stanja, tačnu poziciju odgovarajuće blokirane energije i koji su meridijani, čakre i tačke zahvaćeni.

Autor: Robert Henderson

Mek povez 296 strana

Cena sa PDV-om: 1.200 dinara

 

 

PRIRUČNIK ZA ORGONSKI AKUMULATOR

Otkrića Vilhelma Rajha o životnoj energiji i uređajima za isceljivanje za 21. vek, uz praktična uputstva za izradu orgonskog akumulatora. Saznajte kako možete prikupiti i raditi s plavičastom orgonskom (životnom) energijom koristeći jednostavne i lako dostupne materijale.

Autor: Dr Džejms Di Meo

Mek povez 300 strana

Cena sa PDV-om: 780 dinara

 

 

UZEMLJIVANJE

Povežite se sa zemljom i iscelite se! Medicina zemlje i tela: kada se nađete na otvorenom, tlo nije samo komad travnate površine, prašina, pesak ili beton. To je sveprisutni izvor prirodne isceljujuće energije. Patite li od manjka elektrona? Saznajte kako izvorni protivupalni lek koji nudi priroda može izlečiti ovaj nedostatak …

Autori: Klinton Ober, Stiven T. Sinatra, Martin Cuker

Mek povez 300 strana

Cena sa PDV-om: 1.300 dinara

 

 

DISANJE I ZDRAVLJE

Indijske vežbe disanja. "Nauka disanja" se prepliće sa jogom u mnogobrojnim sferama. Mada je uglavnom povezana s razvojem i kontrolom fizičkog, ima i psihičke osnove i zalazi u područje duhovnog razvoja.

Autor: Jogi Ramačakra

Mek povez 120 strana

Cena sa PDV-om: 520 dinara

 

 

 

VIBRACIONO ISCELJENJE KROZ ČAKRE - putem svetlosti, boje, zvuka, kristala i aromaterapije

Ljudsko telo sačinjeno je od frekvencija koje oblikuju harmoničnu i balansiranu celinu kada je osoba zdrava. Međutim, kada je osoba izložena fizičkom i emocionalnom stresu, telesne vibracije mogu da postanu neusaglašene.

Autor: Džoj Gardner

Mek povez 350 strana

Cena sa PDV-om: 1.100 dinara

 

 

VAŠE SUPTILNO TELO

Praktični priručnik za energetsko lečenje.Šest suštinskih energetskih tehnika koji svaki iscelitelj treba da zna. Energetsko-dijagnostičke prakse za određivanje vrste modaliteta najdelotvornije za specifični zdravstveni problem. Postavljanje jakih i fleksibilnih energetskih granica, sa naročitim smernicama za one koji su u isceliteljskim profesijama. Tehnike za rad sa suptilnim aspektima tela, emocijama, i podsvesnim umom. Desetine praksi za isceljenje koje koriste čakre, merdijane, či, disanje, isceljujuće pokrete, aurička polja, molitvu, kontemplaciju i komunikaciju sa duhovnim snagama, meditaciju i podsvesno reprogramiranje, svetu geometriju, akupresuru, muziku, boje, vibracione simbole, ishranu i još mnogo toga…

Autor: Sindi Dejl

Mek povez 180 strana

Cena sa PDV-om: 1.500 dinara

 

 

 

TERAPIJA REFLEKSNIH ZONA STOPALA

Ovom terapijom moguće je na prirodan način probuditi, podstaknuti i ojačati sopstvenu telesnu moć izlečenja, očistiti organizam od svih štetnih materija koje su ga godinama opterećivale i nagomilavale se u njemu, podstaknuti zamrlu funkciju pojedinih organa za izlučivanje, pokrenuti limfu, ukloniti strah i vratiti životno samopouzdanje.

Autor: Hani Markard

Mek povez 180 strana

Cena sa PDV-om: 1.300 dinara

 

MUDRE KOJE LEČE - joga položaji za ruke

Vežbanje mudri bar tri minuta dnevno doneće vam zdravlje, blagostanje, ravnotežu, uspeh i sreću. Mudre su joga pokreti u kojima koristimo samo ruke i dlanove. Veoma su jednostavni, ali imaju veliku moć koja može da izmeni život, oslobađanjem energije zaključane u vašem telu i čakrama - i usmeravanjem, kako biste ostvarili svoje ciljeve i nosili se sa problemima svakodnevnog života.

Autor: Sabrina Mesko

Mek povez 200 strana

Cena sa PDV-om: 780 dinara

 

 

 

PUT DO VITALNOSTI - Priručnik bioenergetskih vežbi

Knjiga Put do vitalnosti predstavlja pedesetogodišnje iskustvo primene bioenergetskih tehnika u psihosomatskoj terapiji. Težište ove jedinstvene tehnike je u smanjenju mišićne napetosti i uspostavljanju stanja vibrirajućeg zdravlja, odnosno životne radosti, uz seksualne vežbe i masažne tehnike. Bioenegetske vežbe vam pomažu: da uspostavite prirodno disanje kao nesputani telesno-respiratorni talas, da deblokirate obrasce telesnog držanja koji ograničavaju vaš energetski potencijal, da povećate vašu sposobnost za doživljavanje emocija, osećaja radosti i zadovoljstva.

Autori: Aleksandar Loven, Lesli Loven

Mek povez 162 strane

Cena sa PDV-om: 590 dinara

 

 

NAUKA I POLJE AKAŠE

- Celovita Teorija Svega -

Mistici i sveci su dugo kroz istoriju primećivali da postoji međupovezano kosmičko polje u korenu stvarnosti koje čuva i prenosi informacije, poznato kao polje Akaše. Poslednja otkrića u fizici vakuuma pokazuju da je to polje stvarno i da ima svoj ekvivalent u naučnom nultom polju, koje je u osnovi svemira.

Autor: Ervin Laslo

Mek povez 200 strana

Cena sa PDV-om: 750 dinara

 

 

 

OSNOVI RADIESTEZIJE

Knjiga namenjena svima koji žele da se bave radiestezijom i primenjuju je u svakodnevnom životu. Radiestezija za početnike, praktična primena, rukovanje instrumentima. Štetna zračenja. Odabir zdravih mesta za stanovanje i rad, određivanje pravilne ishrane, odabir terapija, određivanje profesionalne orijentacije, pronalaženje vode, rude, izgubljenih stvari.

Autor: Branko Kopanoski

Mek povez

120 strana

Cena sa PDV-om: 490 dinara

 

 

PROČIŠĆAVANJE ČAKRI

Autorka knjige vas vodi kroz vizualizacije i meditacije. Naučićete kako da pročistite svoje energetske centre, što će aktivirati urođenu moć isceljivanja i psihičke sposobnosti koje su skrivene u vama.

Autor: Dorin Virtju

Mek povez

100 strana

Cena sa PDV-om: 450 dinara

 

 
 

ALKALNO-KISELA RAVNOTEŽA U ISHRANI

Većina ljudi u organizam unosi visoko prerađenu hranu koja zakiseljava telo. Rezultat toga su brojni zdravstveni problemi u rasponu od manjih kožnih iritacija, hroničnog umora, bola u leđima i depresije, do artritisa, čireva i osteoropoze. Da bismo uživali u optimalnom zdravlju, telsu potrebne balansirane količine alkalnih i kiselih supstanci. U ovom priručniku naturopat i ekspert za detoksikaciju Kristofer Vejsi pokazuje kako jednostavna promena u načinu ishrane, za vraćanje kiselo-baznog balansa, može rezultirati ogromnim zdravstvenim poboljšanjima.

Autor: Kristofer Vejsi

Mek povez

198 strana

Cena sa PDV-om: 690 dinara

 

LEČENJE TAHJONIMA

Od Tesle do nove paradigme holistickog isceljenja. Univerzum neprestano otkriva svoje misterije: ova knjiga razotkriva nove i uzbudljive paradigme lecenja koje mogu promeniti svet. Ona objasnjava tahjonsku-tahionsku energiju i otkriva suptilno kretanje duha, kundalinija, zdravlja - fiziku i biologiju.

Autori: Dejvid Vagner i Gabriel Kazins

Mek povez

172 strane

nema na lageru

 

 

PUT SAVRŠENOG COVEKA

Druga knjiga učitelja Maria Topolšeka, posvećena Tai Či Čuanu. "Danas je iza mene 48 godina istraživanja i vežbanja borilačkih veština Istoka i proučavanja tradicionalnih medicina Kine, Japana i Koreje. Bio sam više od petnaest puta u Kini i Japanu gde sam učio i usavršavao svoje znanje. U ovoj knjizi, isto kao i u prethodnoj, iz dubine srca prenosim i dajem veliki deo onoga što sam uspeo da sakupim na mom Putu veštine, jer mislim da znanje pripada svim ljudima. Znanje o prirodnim zakonima i putu savršenog čoveka može vam pomoći da izbegnete probleme u ovom svetu u kojem vladaju pandemije kancerogenih oboljenja, AIDSa, dijabetesa, decijeg autizma, hemijskog, elektromagnetnog zagadenja i radioaktivnosti, stresa. Ova knjiga je namenjena svima koji žele da svoj um i telo podignu na višu rezonancu umetnosti prirdnog načina života..."

Autor: Mario Topolšek

Meki povez 208 strana

Cena sa PDV-om: 1.200 dinara

 

 

TERAPIJA MAGNETIMA

 

Terapija magnetima je prirodno, brzo, jeftino i potpuno bezopasno rešenje za bolje fizičko i emotivno zdravlje. Stari narodi su poznavali blagotvorno dejstvo magneta i koristili ih kako bi produžili životni vek i očuvali mladost i zdravlje. Sada je pravo vreme da se ova drevna terapija primeni uz potpuno nov pristup.

Autor: Piter Rouz

Mek povez

150 strana

Cena sa PDV-om: 680 dinara

 

 

 

RUKE KOJE LEČE

- vodič kroz lečenje bioenergijom

Knjiga Barbare En Brenan uživanje je za osobu širokih pogleda koja je voljna da ih proširi van domašaja "realnog" u našem svakodnevnom razumevanju. Knjiga u prvom delu sadrži opis iskustava u lečenju i istoriju naučnih istraživanja oblasti ljudske bioenergije i aure. Drugi deo knjige određuje uzroke bolesti koji su bazirani na metafizičkim konceptima a potom povezani sa poremećajima energije u auri. Knjiga je klasika među priručnicima za lečenje bioenergijom.

Autor: Barbara En Brenan

Mek povez

278 strana

nema na lageru

 

IZRANJANJE SVETLOSTI - put ličnog isceljenja

Predstavljajući fascinantan domet istraživanja, od nove paradigme isceljivanja zasnovane na holografskoj nauci do pronicanja u "hara-nivo" i "središnju zvezdu", Izranjanje svetlosti otkriva najnovija dostignuća isceliteljske prakse našeg vremena. Otkrićete: Kako svako od nas može da probudi svoju urođenu moć da isceljuje sebe i druge, Kompletan vodič za pacijente o radu s isceliteljem: na koji način se tehnika i ciljevi iscelitelja razlikuju od tehnike i ciljeva lekara ili terapeuta, i na koji način ostvariti njihovu najbolju saradnju, u cilju lakšeg izlečenja, Sedam nivoa procesa isceljenja: kako da ispunite svoje potrebe na svakom od tih nivoa, plus detaljna uputstva za stvaranje vašeg sopstvenog plana isceljenja o Nove i iznenađujuće informacije o energetskim interakcijama u uzajamnim odnosima i kako da se kroz stare, negativne obrasce probijemo do novih, pozitivnih ugovora sa bliskim osobama, Presudnu povezanost koja postoji između isceljivanja, kreativnosti i transcendentnosti ...

Autor: Barbara En Brenan

Mek povez

336 strana

nema na lageru

 

 

SVESNO LEČENJE - vizualizacije koje će vam ojačati imunološki sistem

SVESNO LEČENJE je zasnovano na novim medicinskim istraživanjima i na izuzetnom uspehu u obuci bolesnih ljudi kako da aktiviraju i uravnoteže sopstveni imuni sistem.Autori nude 12 mentalnih metoda koje omogućavaju bolesnima da pomogne sebi, kroz program korak-po-korak za nadopunu lekarske nege. Neke od metoda su uravnoteženje disanja, negovanje emocija, usmeravanje svesti i energije na delove tela, ishrana za oporavak, duhovna vizualizacija.

Autor: Džon Selbi,Manfred fon Luman

Mek povez

200 strane

Cena: 750 dinara

 

 

BIO-ENERGO-ČIP

- novi pogled na nastanak i lečenje bolesti-

 

Svet oko nas može biti blagotvoran, ali može biti i izuzetno opasan po naše zdravlje. Razna zračenja dopiru iz tla po kojem hodamo, emituju ih električni uređaji koje svakodnevno koristimo, a smrtonosne vibracije ponekad stižu i iz kosmosa. Ovo je najfantastičnija knjiga koju ste ikada pročitali. U njoj ćete naći odgovore na pitanja kako se najefikasnije zaštiti od pogubnih uticaja. Ovo je, takođe, jedna od retkih knjiga koje pišu o alternativnoj medicini i radiesteziji bez mistifikacije - sa stanovišta čiste nauke. U knjizi je opisan istorijat pronalaska Bio-energo-čipa, izuzetno efikasnog neutralizatora štetnih zračenja. Takođe, objašnjen je način na koji ovaj specifičan uređaj deluje, a navedeni su i mnogobrojni primeri iz prakse.

Autor: Aleksej Tihonov

Meki povez

125 strana

nema na lageru

 

 

 

LEK ZA SVE VRSTE KANCERA

(The Cure for All Cancers)

Istraživanje pokazuje da postoji jedan jedini uzročnik svih vrsta kancera. Pročitajte istorije bolesti preko 100 izlečenih ljudi kojima su dijagnostifikovani razni oblici kancera. Uputstva metodom korak po korak. Zapanjujuća nova teorija na kojoj se zasniva izlečenje. Prva knjiga dr Hulde Reger Klark, poznate biofitičarke i fiziologa u kojoj ona otkriva uzročnike kancera, nudi savete za izlečenje i opisuje svoje rezultate i metode.

 

Autor: Dr Hulda Reger Klark

Mek povez

642 strana

Cena sa PDV-om: 1.200 dinara

 

 

LEK ZA SVE VRSTE UZNAPREDOVALIH KANCERA

(The Cure for All Advanced Cancers)

Druga knjiga dr Hulde Klark objašnjava da kancer može biti izlečen. Ne samo rani stadijumi, već i uznapredovali. Mi nismo navikli da razmišljamo o leku. Mi razmišljamo o remisiji kao jedinoj mogućnosti. Ova knjiga ipak ne govori o remisiji, ona govori o leku. Uzrok pojave maligniteta je objašnjen u prethodnoj knjizi. Otklanjanjem malignosti tumori ostaju onakvi kakvi su bili pre razvoja malignosti. Zbog toga je fokus ispitivanja dr Klark postalo upravo otklanjanje ovakvih tumora. U knjizi je opisan dvadesetjednodevni program lečenja, sa procentom uspešnosti kod uznapredovalih kancera od 95%. Takođe su dati i dokazi o smanjenju i nestanku tumora.

Autor: Dr Hulda Reger Klark

Mek povez

655 strana

Cena sa PDV-om: 1.200 dinara

 

 

LEK I PREVENCIJA ZA SVE VRSTE KANCERA

(The Cure and Prevetion for All Cancers)

 

Poslednja knjiga dr Hulde Klark prevedena na srpski jezik, u kojoj je opisano korišćenje Sinhrometar rezonance. Sve o kanceru izazvanom parazitom povezanim sa našim DNK regulatorom rasta, alkalizatorom (metilen plavo). Ova boja dospeva u vodu iz filtera i izbeljivača korišćenih za sanaciju vode. To pokreće vezu sa drugim dobro poznatim kancerogenima istvara se kancerogeni kompleks. Naučite kako da izbegnete taj kancerogeni kompleks koristeći bilje, elektricitet i druge nisko-tehnološke metode da bi izlečili ovu, za većinu nas strahovitu bolest.

 

Autor: Dr Hulda Reger Klark

Mek povez

738 strana

Cena sa PDV-om: 1.500 dinara

 

 

 

 

 

 

 

   
 
 

e-mail: omega@omegacor.info