www.OmegaCor.info
 

 
Energetsko-informacioni pogled na svet
 

 

064 549 68 65   |   Pozovite nas za više informacija

Početak

Bio-energo-čip

Zaper aparati

Akupresura

Radiestezijski pribor

Prodavnica

 

 

 

ALTERNATIVNI CENTAR

OMEGA

 

BEOGRAD:

Bulevar Mihaila Pupina 10ž, vp 59

064 549 68 65

065 61 64 343

e-mail:

omega@omegacor.info

viber: +381645496865

 
   

 

TESLINA PURPURNA PLOČA

Dimenzije: 11 x 7 cm

Cena sa PDV-om:

1.500 dinara

MALA TESLINA PURPURNA PLOČA

Veličina kreditne kartice

Dimenzije: 8,5 x 5,5 cm

Cena sa PDV-om:

1.400 dinara

 

VELIKA TESLINA PURPURNA PLOČA

Dimenzije: 21 x 21 cm

Cena sa PDV-om:

2.600 dinara

 

TESLINE ENERGETSKE PLOČE

 

Teslina purpurna ploča i disk su već decenijama najtraženija energetska pomoćna sredstava u oblasti holističke medicine u celom svetu.

"Ako želite da otkrijete tajne univerzuma, razmišljajte o njima kao o energiji, frekvenci i vibraciji," govorio je Nikola Tesla.

Svaki osnovni element poznatih atomskih struktura sadrži energiju u različitim stepenima vibracija. Energija koja ispunjava univerzum ima posebnu frekvencu ili vibraciju. Takva energija ne samo da je blagotvorna, već je i od suštinske važnosti za svaku živu ćeliju, bilo da pripada čoveku, životinji ili biljki.

Konstruktivna primena (pozitivna primena) energije univerzuma podiže nivo čovekove svesti, istovremeno podižući i stepen vibracija njegove lične frekvence, životne energije. Svako od nas poseduje različiti vibracioni nivo. Naši ovozemaljski problemi, svi do jednog, nastaju projekcijom misli. Ono što projektujemo iz sopstvenog uma u obliku misli, stvaramo i primamo na fizičkom planu. Duhovni razvoj zahteva eliminaciju svih negativnih misli koje troše našu životnu energiju. Svesno ili ne, tek svako od nas koristi životnu energiju, pranu, či.

Naša tela znaju kako da u kombinaciji sa umom privuku energiju univerzuma koja prožima osnovu našeg postojanja i kako da njome smanje nivoe stresa i umora i održavaju vitalnost organizma. Nažalost, haotičnost savremenog života ne ostavlja nam mnogo vremena niti mentalne snage da privučemo dovoljne količine energije univerzuma, dodatno osnažimo životnu energiju i pospešimo sopstveni duhovni i fizički razvoj. Nikola Tesla je to znao. Kosmička energija vibracija je temelj našeg fizičkog postojanja. Shvativši to, Tesla je uticao na pojavu personalnih oscilatora koji vibriraju u harmoniji sa primarnom supstancom, stvarajući purpurna polja energije.

Četrdesetih godina prošlog veka, čovek po imenu Ralf Bergstreser je u nekoliko navrata posetio Teslu i vođen savetima, iskustvima i razmišljanjima velikog genija, razvio je tehniku primene elektriciteta za menjanje rezonance određenih materijala. Pre gotovo četrdeset godina napravio je prvu purpurnu ploču. "Te energetske ploče će pomoći čovečanstvu da podigne svoj vibracioni nivo", rekao je Bergstreser i iz poštovanja prema čoveku koji je inspirisao njihov nastanak, nazavo ih Tesline energetske ploče.

  • Naše purpurne ploče i diskovi proizvedeni su po originalnoj recepturi anodizacije i provereni i priznati patentima MP1362 i MP1338 od strane Zavoda za intelektualnu svojinu

 

 

 

 

TESLIN PURPURNI DISK NA SVILENOJ PANTLJICI

Dimenzije: 3,6 cm

Cena sa PDV-om:

1.200 dinara

VRSTE I NAČIN DELOVANJA

Tesline energetske ploče prave se u različitim dimenzijama i oblicima. Najpoznatije su purpurne ploče pravouganog oblika (mala) i kvadratnog (velika) koje se mogu nositi u džepu ili postavljati u prostoru i purpurni diskovi koji se mogu nositi i oko vrata. Prave se od anodizovanog aluminjuma obojenog purpurnom, ljubičastom bojom. Procesom anodizacije menjaju se mikroskopska tekstura površine i kristalna struktura metala na površini. Atomi i elektroni aluminijuma se propuštanjem struje takođe menjaju, tako da se ploče usklađuju i harmonizuju sa primarnom kosmičkom energijom univerzuma. Izmenjeni, anodizovani materijal aluminijumske ploče u ljubičastoj boji se ponaša kao antena (i kao prijemnik i kao predajnik) životne sile - vitalne energije koja pozitivno utiče na sva živa bića, hranu, vodu i tlo u okolini. U mnogim kulturama i tradicijama se veruje da purpurna, ljubičasta boja isnpiriše kreativnost i ima isceljujuća, mistična, duhovna i kraljevska svojstva.

Purpurne ploče se prave u harmoničnim nijansama purpurne boje (kombinacija vatrene crvene i hladne plave boje) i variraju od tamno ljubičaste, preko boje zrele šljive, lavande, jorgovana, čička, orhideje, magente, kraljevskog ametista, vina, nara, plavog patlidžana i duda.

 

 

 

Važna napomena - Teslina purpurna ploča i disk nisu zamena za klasične metode lečenja, već su to nemedicinska sredstva koja se mogu koristiti i uz propisanu medicinsku terapiju i savet lekara.

 

                   
   
 
       
   
Teslin purpurni disk
 
Velika Teslina purpurna ploča
 
Teslina purpurna ploča
     
   
 
 

e-mail: omega@omegacor.info